bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Житомирі з’явиться Алея Вдячності
19.07.2024

 Завдяки проєкту Волонтерського штабу Житомира на улюбленому місці прогулянок містян та гостей Житомира - оглядовому майданчику над річкою Тетерів - з’явиться алея бузку, яку висадять переселенці. Це стане своєрідним знаком вдячності від переселенців, місту Житомиру та його мешканцям  за прихисток. 

Ідея посадити декоративні дерева виникла ще весною, коли за ініціативи нашого Штабу переселенці та активні місцеві мешканці прибирали прилеглу територію Місцевої дитячої стоматології та вирішили продовжити акції на користь міста та його мешканців. “Люди починають відчувати себе частиною громади, потроху сприймають Житомир своїм домом. Це має значний позитивний вплив, гуртує громаду та покращує загальний психологічний стан людей”, - повідомила голова Штабу  Галина Чибуровська.

До вибору локації для майбутньої алеї організатори підійшли за принципом, щоб ця алея дійсно прикрасила місто. Волонтери провели опитування серед місцевих мешканців, громадських діячів, місцевих депутатів на інших. Потім погодили обрану локацію з Департаментом містобудування та земельних відносин міської ради. Отримали консультацію від КП Зеленбуд щодо подальшого підтримання Алеї (полив, прибирання тощо). Проєкт буде реалізовано у співпраці з Координаційною радою з питань ВПО при Житомирській міські раді.

Реалізація цього соціального проєкту здійснюється за підтримки Житомирської міської ради.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.