bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс пропозицій на закупівлю послуг з розробки та друку інформаційних матеріалів
15.07.2024

Благодійна організація «Благодійний фонд «Все Буде Добре – Україна», (далі по тексту Замовник), оголошує Конкурс пропозицій на закупівлю послуг з розробки та друку інформаційних матеріалів в рамках проєкту No CBPF-UKR-24-S-INGO-27464 «Покращення та розширення життєво необхідних послуг для підтримки дітей в Україні» в Чернігівській, Дніпропетровській, Донецькій та Сумській областях»

Детальний опис технічних вимог до предмета закупівлі знаходиться у окремому файлі, що додається (Конкурсна форма, Зразок конкурсної пропозиції https://drive.google.com/drive/folders/1W7cE3Gmic0anliKZe3tr5IsfZwlGUDdt)

Дата оголошення конкурсу: 15 липня 2024 р.

Місце проведення: Донецька область

Місце надання послуги: Донецька область

Просимо надіслати вашу цінову пропозицію разом з наступними документами до 20год. 00 хв. 22 липня 2024 р.

 

Конкурсні пропозиції повинні мати наступну інформацію:

 

1) комерційну пропозицію, яка повинна відповідати вимогам викладених у «Конкурсна форма» до запиту; 

2) комерційна пропозиція має бути оформлена українською мовою та скріплена підписом;

3) реєстраційні документи:

  • паспорт за реєстрацією ФОП або керівника підприємства – сторінки 1-6 та ті, на яких зазначено місце реєстрації;

  • виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (не старше 3х місяців від дати подання);

  • витяг з реєстру платників єдиного податку (не старше 3х місяців від дати подання), якщо ФОП не є платником єдиного податку, лист-сповіщення за підписом ФОП, де вказується інформація про форму оподаткування;

  • статут або інший установчий документ компанії (остання редакція);

  • документ, що підтверджує право підпису;

  • довідка про відкриття рахунку/реквізити банку.

4) постачальник має бути зареєстрований на підконтрольній території України;

 

Скановані копії реєстраційних документів надаються разом з загальним пакетом документів конкурсної документації.

 

Якщо до конкурсної пропозиції не буде прикріплено вищезгадані реєстраційні документи, то така пропозиція не буде розглянута.

 

Оплата послуги здійснюватиметься в національній валюті України у безготівковій формі на р/р постачальника.

До участі у конкурсі запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності України, які мають бути належним чином зареєстровані за законодавством України, мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕДи, мають можливість надати послуги з розробки та друку інформаційних матеріалів.

 

Термін надання послуг:до 02 серпня 2024 року, включно.

 

Вимоги до  Учасників:

 

 - послуги повинні надаватись суб‘єктом підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, який має досвід роботи у відповідній сфері, має відповідний КВЕД, має можливість надати послуги у вказаний в договорі строк та місце. Учасник закупівлі підтверджує, що забезпечить якісно та вчасно виконані послуги з розробки та друку інформаційних матеріалів.

Перевага буде надана постачальнику, який запропонує найкраще співвідношення ціни та якості послуги, умов оплати (при рівних умовах перевага буде надана постачальнику, який запропонує оплату послуги – по 100% післяплаті).

Визначення переможця конкурсу, відбудеться організатором після фінансової та технічної оцінки запропонованих комерційних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному оголошенні, але не пізніше 25.07.2024р.

Учасник цього конкурсу приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього оголошення.

Учасник, надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (проведення конкурсу) за цим оголошенням, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор може відхилити його комерційну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови (згідно з технічними вимогами).

 Замовник докладає зусиль із запобігання, виявлення та вжиття заходів проти всіх випадків шахрайства та зловживань.

 Конкурсні пропозиції повинні бути надіслані з темою листа «Конкурс пропозицій на закупівлю послуг з розробки та друку інформаційних матеріалів» на електронну адресу: 

 

[email protected] в копію обов’язково ставити

[email protected]

У разі запитань звертайтесь за електронними адресами: 

[email protected] в копію обов’язково ставити

t[email protected]

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.