bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Східний Варіант запустив нову YouTube-програму про міжнародну допомогу
12.07.2024

Питання міжнародної підтримки України часто використовується російською пропагандою та спотворюється, ніби партнери неохоче допомагають нашій країні. Тому у першому випуску програми Східний Варіант розглядає, яку підтримку надають США та ЄС, де можна знайти правдиву інформацію про неї та як координація зусиль веде до значних результатів.

Дивіться перший випуск за лінком:https://www.youtube.com/watch?v=ipmruqZjYXs 

Ведучий програми — Владислав Фарапонов, голова “Інституту Американістики”, аналітик “Інтерньюз-Україна”.

“Мені видавалось питання міжнародної допомоги надзвичайно важливим з перших днів війни. Я зацікавився цією темою ще до початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, нещодавно завершив дослідження щодо допомоги США державам світу після Другої світової війни. Важливо розуміти тенденції у такій складній матерії як міжнародна допомога аби політики, журналістки та громадяни формували раціональні очікування та спільно працювали над розширенням підтримки України”, — коментує запуск програми Владислав Фарапонов.

Редакція Східного Варіанта зазначає, що у 2024 році на цьому етапі війни, коли поширення дезінформації набирає обертів, важливо надавати нашій аудиторії достовірну та перевірену інформацію про підтримку, яку Україна отримує від міжнародних партнерів.

“Інформованість та здатність верифікувати інформацію — це найкраща зброя проти дезінформації. Ми прагнемо зробити свій внесок у створення прозорого інформаційного простору, особливо у ці непрості часи”, — прокоментувала запуск нової програми випускова редакторка Східного Варіанта Олександра Ярликова.

Нагадаємо, що цього року Східний Варіант відновив регулярний відеопродакшн, який був призупинений після повномасштабного вторгення. Зараз на YouTube Східного Варіанта також можна подивитися програми: “Незламні зі сходу”, “Рішення: як діяти”, “Варіанти”, подкаст “Справжня історія міст сходу України”, “Прифронтові історії”.

Цей проєкт реалізовується за підтримки Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.