bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер: Визначення постачальника побутових товарів
11.07.2024

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ “АВАЛІСТ” (неприбуткова організація) оголошує тендер ”Визначення постачальника побутових товарів”

МЕТА ТЕНДЕРУ:

Вибір постачальника побутових товарів в відповідності до характеристик наведеним у технічномузавданні (Додаток №5).

Замовник залишає за собою право обрати декількох постачальників.

МІСЦЕ ПОСТАВКИ ТОВАРУ

Товар буде замовлятися партіями, в залежності від необхідності та реального фінансування проектів.Основне місце доставки товару це Донецька та Дніпровська області, але можлива доставка по   всій підконтрольній території України.

УМОВИ ТЕНДЕРУ

 

  1. Валюта пропозиції – долари США;
  2. Валюта оплати - українська гривня;
    «Ціна товару визначається у доларах США з розрахунком у гривнях за курсом Національного банку України на дату оплати і залишається незмінною протягом усього терміну дії договору”
  3. Строк поставки товару не більше 30 календарних днів з дати надходження «замовлення на виконання» (purchase order) та підписання відповідної специфікації до договору.
  4. Умови оплати – 50% передоплата, 50% за фактом поставки товару та підписанням видатковоїнакладної;
  5. Надані учасниками тендеру комерційні пропозиції мають бути дійсними без змін до моменту підписання договору між сторонами. Строк дії договору – до кінця 2024 року.
  6. Учасник повинен мати дійсне реєстраційне свідоцтво про діяльність підприємства, яке було видане не менше одного року тому;
  7. Ціна на Товар визначається з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також включає в себе вартість доставки та завантаження і розвантаження товару (стосуєтьсявеликогабаритного вантажу).
  8. Учасники тендеру, на підтвердження відсутності у товариства кінцевих бенефіціарів громадян Росії,повинні надати структуру власності (для ТОВ).
  9. Замовник залишає за собою право не розглядати пропозиції Учасників, які зареєстровані натимчасово окупованих територіях.
  10. Запитання по умовам тендеру та інші питання приймаються тільки за допомогою електронної     пошти– [email protected]

    Номер тендеру:

    Запит PF.001.MD.RFQ01

    Кінцевий термін: 

    25.07.2024  14:00 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.