bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер для закупівлі матеріалів для косметичного ремонту
11.07.2024

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «НАЩАДКИ НЕСКОРЕНИХ»  оголошує тендер для закупівлі матеріалів для косметичного ремонту під час обмінного візиту в с. Оникієве Кіровоградської області в межах програми залучення молоді до відновлення України шляхом реалізації молодіжних обмінів «ВідНОВА:UA». Програму впроваджує Міністерство молоді та спорту України, Всеукраїнський молодіжний центр, UNDP в Україні у партнерстві з ГО «Молодіжний центр Волині» за фінансування урядів Данії та Японії.

ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ

 Закупівля матеріалів для косметичного ремонту під час обміну в с.Оникієве Кіровоградської області в межах програми залучення молоді до відновлення України шляхом реалізації молодіжних обмінів «ВідНОВА:UA». Програму впроваджує Міністерство молоді та спорту України, Всеукраїнський молодіжний центр, UNDP в Україні у партнерстві з ГО «Молодіжний центр Волині» за фінансування урядів Данії та Японії.

 Завдання: Закупити будівельні матеріали згідно Додатку 1 «Специфікація матеріалів/інструментів для відновлення приміщення молодіжно-ветеранського центру в с. Оникієве Кіровоградської області»» для косметичного ремонту під час обміну за адресою: 26244, Україна, Новоукраїнський р-н, Кіровоградська обл., село Оникієве, вулиця Центральна, будинок, 10

 Вимоги до учасників тендеру:

  1. Товар постачається однією партією.
  2. Товар повинен відповідати якісним характеристикам.
  3. Поставка Товару здійснюється за адресою Покупця, а саме: 26244, Україна, Новоукраїнський р-н, Кіровоградська обл., село Оникієве, вулиця Центральна, будинок, 10
  4. Транспортні послуги з поставки Товару та усі інші витрати, що пов’язані з процесом доставки Товару на адресу поставки, входять у ціну Товару.
  5. Завантаження Товару здійснюються Постачальником та входять в ціну Товару.
  6. Постачальник несе всі ризики втрати або ушкодження Товару, а також усі витрати по відношенню до Товару, до моменту його постачання в узгоджений пункт призначення та підписання Покупцем відповідної видаткової накладної.
  7. Упаковка (тара), у якій відвантажується Товар, має відповідати встановленим в Україні стандартам або технічним умовам і забезпечувати, за умови належного поводження з вантажем, схоронність Товару під час транспортування та збереження.
  8. Вартість тари та упаковки входить в ціну Товару.
  9. Постачальник гарантує, що Товар, який підлягає постачанню за цим Договором, належить йому на правах власності, не є проданим, переданим іншим особам, не закладений, не заставлений, не перебуває під арештом, судових справ у відношенні цього Товару не порушено.
  10. Розрахунок безготівковий. Не працюємо з банками, які знаходяться під санкціями.

 Критерії відбору виконавця:

1. Повна відповідність вимогах прописаним у Технічному завдання (див. пункт вище) 

2. Цінова пропозиція 

 Пакет документів для подачі:

 1. Реєстраційні документи ФОП (Витяг з реєстру платника єдиного податку з відповідним КВЕД та виписка з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України) або юридичної особи (Довідку про реєстрацію платника податків, Виписка з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України ) 

2. Документ з калькуляцією на товари, які вказані у файлі (https://docs.google.com/document/d/1jv_bJ89xmPydgc9L4TWIE0p9tHhyxBrY/edit?usp=sharing&ouid=111751596652887413277&rtpof=true&sd=true )

3. Гарантійний лист-згода до виконання поставлених вимог (з підписом та печаткою СПД)

 

 Подача пропозицій:

Надання тендерних пропозицій – до 18 липня 2024 р. на електронну адресу [email protected]  з темою листа «Закупівля матеріалів для косметичного ремонту під час молодіжного обміну».

В разі додаткових запитань контактна особа – Дмитрій Пронін, 0500320961.

Контакти

  • Дмитрій Пронін
  •  0500320961

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.