bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Цінність «Детектору життя» для учасників
11.07.2024

8 липня закінчився семиденний марафон саморозвитку “Детектор життя”. Це міні курс, учасники якого проводили ревізію свого життя через виконання письмових завдань.

Завдання дають змогу глибоко подивитися на свої переконання, зрозуміти на що ви витрачаєте енергію та сили.

І сьогодні ми хочемо поділитися відгуком учасниці, яка пройшла “Детектор життя”, Поліни Абражевич:

Хочу поділитися враженнями від марафону “Детектор життя”. Місяць тому я подавала заявку на участь, бо мої ресурси повністю вичерпалися. 

Я розуміла, що будь-який марафон чи навіть тривала психотерапія це не магічна пігулка, а лише інструмент, яким я зможу користуватися для покращення свого стану.  

Моїм основним запитом було подолати вигорання та важке відчуття нестабільності й тривоги. 

І можу сказати, що результати марафону перевершили всі мої очікування. З першого дня мій стан покращився. Я отримала саме те, чого потребувала  - енергію, стійкість та відчуття контролю над своїм життям. 

Для мене стало відкриттям, що письмові практики можуть так суттєво змінювати стан. З марафону в мене збереглися всі вправи, тож я думаю продовжувати приділяти час аналізу своїх думок надалі. 

Ще один плюс марафону - розвиток самодисципліни та відповідальності. Символічно, що на кожне завдання виділялося 24 години. Для мене це стало доказом - в добі достатньо часу на реалізацію будь-яких завдань, але лише за умови, що я час на ці завдання свідомо виділятиму. 

Це був тиждень інтенсивної роботи над своїми думками, звичками, переконаннями. І я радію, що пройшла цей шлях до кінця. Тепер з нетерпінням буду чекати наступних подій від організаторів.”

Цей та інші курси Центр Ахалар проводить кілька разів на рік. Щоб бути в курсі всіх наших заходів і не пропускати анонси, доєднуйтеся до нашого телеграм-каналу  https://t.me/ahalar_center

Проєкт «Адаптація замість виснаження» реалізується за фінансування Національного фонду підтримки демократії NED (National Endowment for Democracy).

Контакти

  • Центр АХАЛАР 0462934444 0994554525 [email protected] https://www.facebook.com/CenterAhalar

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.