bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зазимська громада: як поєднати історію та майбутнє
10.07.2024

Спекотно, але ми працюємо, плануємо, формуємо майбутнє!

5 липня 2024 року відбулася вже третя зустріч Робочої групи з розроблення Стратегічного плану розвитку Зазимської сільської територіальної громади до 2027 року.

Основні питання засідання стосувалися обговорення та затвердження місії, бачення та напрямів розвитку. На початку зустрічі експерти ГО «Громадська ініціатива Луганщини» та учасники підсумували результати SWOT-аналізу.

В ході засідання було сформовано три варіанти місії та було виставлено на голосування серед членів Робочої групи. Окрім того, учасниками засідання було запропоновано варіанти бачення розвитку громади:

  • сприятливі умови для ведення бізнесу та розвитку економічного потенціалу;
  • затишний простір для комфортного проживання біля мегаполісу в умовах збереження природи;
  • рівні можливості для кожного, соціальна підтримка та згуртованість;
  • сучасний підхід до взаємодії та комунікації.

Виходячи з цього, учасники визначили основні стратегічні  напрями розвитку, на яких буде ґрунтуватися розвиток громади. Деталізація всіх цих тез буде здійснюватися під час формування оперативних цілей та напрацюванні проєктів і програм розвитку.

Дуже важливий акцент: Зазимська сільська територіальна громада створена в грудні 2019 року, але ж має давню історію своїх населених пунктів (майже 1000 років!). Тому дуже важливо поєднати сучасні реалії та багаторічні традиції.

     

 Захід організований ГО «Громадська ініціатива Луганщини» в рамках проєкту  «Забезпечення ефективності процесів відновлення та розвитку 2-х сільських територіальних громад Київської області» за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в рамках спільної ініціативи «Європейське Відродження України». Матеріал представляє позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу чи Міжнародного фонду «Відродження».

 

#IRF

#ЄвроВідродження

#ПрямуємоРазом

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.