bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на місцеву закупівлю послуг з лабораторної діагностики
09.07.2024

Всеукраїнська благодійна організація «КОНВІКТУС УКРАЇНА» (далі – «Організатор») оголошує місцеву закупівлю послуг з лабораторної діагностики для початку лікування вірусного гепатиту С для моно/полі-інфікованих клієнтів на ЗПТ в рамках перенаправлення в державні програми лікування ВГС.

Умови оплати: безготівковий розрахунок, шляхом перерахування коштів на банківський рахунок постачальника, після підписання договору надання послуг та виставленого рахунку-фактури.

Термін постачання товарів, виконання робіт та надання послуг: очікувана тривалість співпраці – липень 2024 – 29.09.2024

 (з подальшою пролонгацією)

 

Джерело фінансування закупівлі Закупівля здійснюється в рамках проєкту: «Поліпшення виявлення випадків ВІЛ-інфекції та доступу до лікування серед людей, що вживають ін’єкційні наркотики в Україні» за грантовою угодою № 14-CDC-23-24 від 01.10.2023

 

ВАЖЛИВО! ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

Закупівля послуг, передбачених предметом закупівлі, за кошти субгранту, наданого відповідно до програми Уряду США через департамент охорони здоров’я та соціального забезпечення США/Центри контролю та профілактики захворювань, здійснюється без ПДВ (звільнення операції від податку на додану вартість та  оплату послуг без податку на додану вартість на підставі ст. 197.11 Податкового кодексу України, у зв’язку з тим, що надані послуги фінансуються за рахунок міжнародної технічної допомоги, яка надається відповідно до міжнародного договору Угоди між Урядом України і Урядом Сполучених Штатів Америки про гуманітарне і техніко-економічне співробітництво від 07 травня 1992 року в рамках реалізації проєкту «Підтримка системи епідеміологічного нагляду за ВІЛ і системи управління/поліпшення якості лабораторій Міністерства охорони здоров’я України, покращення використання стратегічної інформації та розбудова потенціалу громадської охорони здоров’я в рамках Надзвичайної ініціативи Президента США з надання допомоги у боротьбі з ВІЛ/СНІД (PEPFAR)»).

 

Склад цінової пропозиції:

1. Цінова пропозиція (Додаток до Запиту цінових пропозицій)

2. Документи, які підтверджують відповідність технічним та кваліфікаційним вимогам;

3. Також, просимо додати до Вашої цінової пропозиції будь-які інші документи, що, на Вашу думку, можуть бути корисними для оцінки пропозиції (наприклад, рекомендаційні листи, тощо).

 

Цінові пропозиції в паперовому вигляді приймаються за адресою:

Україна, 01024, місто Київ, вул. Басейна буд. ½, поверх 3, каб. 304.

або на електронну пошту: [email protected]

Учасники мають подавати пропозиції у письмовому вигляді особисто або кур‘єрською поштою. Цінові пропозиції, що надійдуть електронною поштою, можуть розглядатися, в умовах воєнного стану (Указ Президента України №64/2022 від 24 лютого 2022 року «Про введення воєнного стану в Україні»).

 

Кінцевий термін приймання цінових пропозицій:

«23» липня 2024 року, до 17 год. 00 хв. за київським часом.

 

Посадові особи замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками:

Вісангірієва Олена, тел. +38 (067) 290 90 97,

e-mail: [email protected]

ВБО “Конвіктус Україна”

http://www.convictus.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.