bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Україні запустили масштабну хвилю дослідження стану медицини серед лікарів та пацієнтів
09.07.2024

Гуманітарна організація ZDOROVI, визнана одним  із лідерів у технічному забезпеченні медичних установ дефіцитними ресурсами через організацію закупівель запустила шосту хвилю щоквартального дослідження стану медичної галузі під час війни серед лікарів керівних ланок та пацієнтів закладів охорони здоров’я України.  

Проєкт Барометр створено командою ZDOROVI з метою публічного моніторингу стану української медицини, потреб медичних закладів та ситуації з медичною інфраструктурою в різних регіонах, у тому числі на прифронтових та деокупованих територіях. 

ZDOROVI прагнуть проаналізувати поточний стан системи охорони здоров’я в Україні, зрозуміти потреби та проблеми, з якими стикаються медичні заклади і пацієнти і надати актуальну інформацію стейкхолдерам в Україні та міжнародним партнерам для подальшого покращення системи охорони здоров’я.

Команда проєкту запрошує керівників лікарень, головних лікарів та представників сектору охорони здоровʼя долучитись до опитування задля фіксації обʼєктивного стану справ, як у конкретних медичних закладах, так і у галузі в цілому. Анкета для представників медичної спільноти включає питання ментального здоров’я, управлінських здібностей і сервісу та потреб медичного закладу. Долучитись до опитування можна за посиланням.

Шоста хвиля дослідження вперше охопить аналіз стану медицини не лише серед медичної спільноти, а й серед пацієнтів. Анкета для пацієнтів включає питання сервісу у медичному закладі, безпеки та ментального здоров’я. Долучитись до опитування пацієнтів можназа посиланням.

Результати п’ятої хвилі дослідження Барометр також доступні за посиланням.

Дослідження здійснюватимуть експерти ZDOROVI за підтримки GlobalGiving.

Масштабна гуманітарна робота ZDOROVI відбувається завдяки співпраці з міжнародними партнерами, серед яких  ІСАР Єднання,  Global Giving, Americares, USAID, Action Against Hunger, International Rescue Committee, Nova Ukraine, Razom for Ukraine, Stichting Vluchteling, MedGlobal, GIZ, CMMB, MedShare, Міжнародний фонд «Відродження»  та інші благодійні фонди та організації.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.