bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запит на надання комерційних пропозицій
08.07.2024

З метою реалізації проекту  FY24- UNITY-PO BUR Ukraine National Identity Through Youth (UNITY)/ Молодь як провідник української національної ідентичності (Мріємо та діємо) протягом 2024 року, ГО “БУР” оголошує конкурс на закупівлю послуг логістичного супроводу учасників (організація проїзду учасників до волонтерських таборів та в зворотному напрямку)

ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ (ЗАВДАННЯ)

  1. Надати послуги логістичного супроводу учасників (компенсація вартості проїзду учасників навчальних шкіл  та в зворотному напрямку).

  2. Послуга включає в себе:

      2.1. Необхідно організувати логістичний супровід учасників 5 волонтерських таборів (організувати проїзд учасників до волонтерських таборів та в зворотному напрямку), що проводиться Замовником. 

      2.2. Дати проведення волонтерських таборів: 03 серпня -10 серпня 2024 року, 04 серпня - 14 серпня 2024 року, 10 серпня - 17 серпня 2024 року, 17 серпня - 27 серпня 2024 року, 18 серпня - 28 серпня 2024 року.

      2.3. Приблизна кількість учасників буде становити -  80 осіб.

      2.4. Кінцева кількість учасників буде додатково надана Замовником заздалегідь. Послуга включає в себе закупівлю проїзних квитків (квитки на автобус/поїзд) для доїзду учасників до волонтерських таборів та у зворотньому напрямку (по 2 квитки на 1 особу). Постачальник послуг зобов’язаний надати/надіслати оригінали проїзних квитків (електронних/паперових) відповідно до заздалегідь визначеного Замовником списку учасників. У квитках має бути зазначено ПІБ учасника, маршрут, дата виїзду/доїзду.  

      2.5. Надавач послуг окрім прямих витрат на придбання квитків може зазначити розмір винагороди за надані послуги.

Строк надання послуг: серпень 2024 року.

Комерційні пропозиції завірені підписом та печаткою учасника (за наявності)  подаються для участі в конкурсі в електронному вигляді у форматі pdf на електронну адресу:[email protected]

Кінцева дата для надання комерційної пропозиції: до 23.07.2024 року до 18.00 год.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.