bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю матеріалів та інструментів для робіт з відновлення молодіжного центру в укритті
01.07.2024

Громадська організація «Хелпери Дніпра» організовує ТЕНДЕР НА ЗАКУПІВЛЮ МАТЕРІАЛІВ ТА ІНСТРУМЕНТІВ ДЛЯ РОБІТ З ВІДНОВЛЕННЯ МОЛОДІЖНОГО ЦЕНТРУ В УКРИТТІ У РАМКАХ ПРОГРАМИ “ВІДНОВА:UA 2024”

Завданням стане:

●          Надати будівельні матеріали у відповідній кількості та  згідно із затвердженого переліку, що наданий у Додатку № 1 (Технічне завдання).  

●          Вартість пропозиції повинна включати доставку матеріалів до об’єкта відновлення.

●          Кінцевий термін доставки товарів: до 30.07.2024.

Місцезнаходження об’єкта відновлення: Дніпропетровська обл., Синельниківський район, с. Васильківка, вул Спортивна 29 с. Васильківка

Дата проведення обміну: 30.07.2024 по 03.08.2024.

Пакет документів для подачі:

1. Реєстраційні документи ФОП (Витяг з реєстру платника єдиного податку з відповідним КВЕД та виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань) або юридичної особи (Довідку про реєстрацію платника податків, Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань)

2. Документ з калькуляцією на товари, які вказані у Додатку № 1

3. Гарантійний лист-згода до виконання поставлених вимог (з підписом та печаткою (за наявності))

Кінцевий термін подачі документів: 07.07.2024 (включно). Пропозиції та документи надсилати на електронну адресу: [email protected] з темою листа “Тендер на закупівлю матеріалів. ВідНОВА:UA

Контактна особа: Атауш Анастасія, +380 (95) 250 77 79.

Програму залучення молоді до відновлення України шляхом реалізації молодіжних обмінів  ВідНОВА:UA впроваджує Міністерство молоді та спорту України, Всеукраїнський молодіжний центр, UNDP в Україні у партнерстві з ГО “Молодіжний центр Волині” за фінансування урядів Данії та Японії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.