bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Карітас Краматорськ» провів для дітей курс за програмою СООП
28.06.2024

Самоорганізований освітній простір (СООП) — це метод, що вирізняється унікальним підходом до навчання, де учні стають дослідниками, що самостійно шукають знання, розвиваючи навички 21 століття та готуючись до самоосвіти протягом життя. За цієї програмою працювали фахівці Центру для дітей БФ «Карітас Краматорськ» та молоді з учнями вже 4 класу Великомостівський Ліцей, а підтримувала їх в цьому класний керівник Лариса Кондратюк , за що наша команда дуже вдячна. Також ми дякуємо директору ліцею Ірина Пагутяк, за можливість на постійній основні плідно співпрацювати з освітнім закладом.

За час роботи з дітьми фахівці провели багато занять, коротко згадаємо їх назви та теми, це були:

  • «Про що мріють діти?» допомагає дітям навчитись мріяти, ставити цілі, планувати їх досягнення та вірити в себе.
  • «Чи відчувають риби біль?» досліджує питання про те, чи дійсно риби відчувають біль, проте насправді вчить дітей працювати з інформацією і перевіряти її.
  • «Що значить бути вихованою людиною?» навчає дітей етикету, моральних принципів та правил поведінки в суспільстві.
  • «Чи можуть космонавти плакати у космосі?» вивчає вплив невагомості на роботу слізних залоз космонавтів та вчить дітей знаходити інформацію, працювати в команді та презентувати результати.

Завершили це великим інтерактивним заходом з різними завданням та іграми, а також подарунками з нагоди завершення програми.

Діти навчились нового і цікаво провели час, педагоги в захваті від процесу і результатів. Тож фахівці фонду задоволені своєю тривалою роботою, але зупинятись точно не планують!

Пані Лариса Кондратюк про курс написала фахівцям наступне: «Щиро дякуємо Вам за плідну співпрацю. Навіть жодного разу не було сигналу тривоги під час занять. Дякувати Богу. Від імені батьків дякую за навчання дітей. Наші учні ще маленькі, їхні сердечка теж тривожаться і вони по-своєму переживають війну. Оченята дітей світилися від цікавості. А результати роботи навіть нас, дорослих, вражали»

А директор ліцею Ірина Пагутяк теж залишила відгук: «Щиро дякуємо за співпрацю! Неймовірні враження і позитивні емоції! Це дуже важливо для наших дітей в такий непростий час!»

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.