bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Запоріжжі активно розвивають громадську безпеку та міжсекторну співпрацю
23.06.2024

В Запоріжжі вже майже місяць активно впроваджується проект з розвитку міжсекторної співпраці поміж громадським сектором і поліцією — “Комплексні партнерства заради зміцнення громадської безпеки в Запоріжжі”. В його рамках відбуваються комплексні освітні, ігрові та просвітницькі заходи для дітей, підлітків та старших вікових категорій з профільними тренінгами та майстер-класами за участі інспекторів Управління патрульної поліції в Запорізькій області.

Що, ж, стосується дорослих городян(ок) і представників(ць) [не]державного сектору — вже понад сотня викладачок і виховательок, керівниць житлових організацій і листонош, бібліотекарки та представниці інших [не]бюджетних установ й організацій Запорізького району теж пройшли проектні тренінги з запобігання гендерно-зумовленого насильства, з попередження шахрайства, з розвитку фізичної та громадської безпеки. 
При цьому, і дорослі, і малеча, на кожному з цих заходів майструють собі на пам’ять флікери-брелоки, аби стати помітнішими в темну пору доби на дорогах під час ”блекаутів”.

Так, наприклад, до Дня захисту дітей й інших червневих свят, в рамках проекту було підтримано міжсекторні заходи з насиченою освітньо-розважальною програмою для школярів з Управлінням патрульної поліції в Запорізькій області, профорієнтаційні активності від рятувальників ГУ ДСНС, знайомство підлітків зі спецтехнікою й транспортом, а також вручення тематичних, пам’ятних і смачних подарунків юним учасникам. По завершенню освітньо-розважальної програми, заходи плавно переходять у профільні міжсекторні “анти-конференції” працівників комунального, правозахисного й освітнього секторів.

Попереду - ще багато чого корисного та цікавого - курс жестової мови та факультатив з англійської для патрульних і “сімейних” поліцейських, випуск тематичних просвітницьких роликів, тематичні заходи й інфраструктурні активності.
Проект «Комплексні партнерства заради зміцнення громадської безпеки в Запоріжжі» впроваджує ГО «Фонд розвитку можливостей» за технічного адміністрування ІСАР Єднання та сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні», фінансової підтримки Урядів Данії та Королівства Нідерландів.

 

Контакти

  • ГО “Фонд розвитку можливостей”

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.