bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбір громад до участі у проєкті OwnYourSECAP, що реалізується в рамках програми ЄС LIFE
21.06.2024

Громадська організація “Центр розвитку та співпраці громад” як виконавець угоди про співпрацю з SEVEn, The Energy Efficiency Center, що є партнером проєкту “Bringing local and regional municipalities towards owning their SECAPS —OwnYourSECAP’  запрошує громади взяти участь у відборі на отримання менторської та консультаційної підтримки щодо впровадження ПДСЕРК.

 
За результатами розгляду поданих заявок буде відібрано 2 громади, які отримають менторську підтримку протягом 1 року (до 31 серпня 2025 ) щодо впровадження Планів дій сталого енергетичного розвитку і клімату (SECAP) та можливості для налагодження партнерської співпраці в Європейському Союзі для підготовки і подачі нових проєктів на програму LIFE у сфері енергетики.
 
Для отримання розʼяснень та надання відповідей на запитання буде проведено окрему інформаційну сесію, що відбудеться 27 червня 2024 року о 14:00 - зареєструватися на неї можна шляхом заповнення форми, що підтверджує наміри громади взяти участь у конкурсному відборі. 
 

Реєстрація на відбір та інформаційний вебінар: https://forms.gle/ytWcY5xc4MB1BZCY7

Дата і час проведення: 27 червня о 14:00, на платформі ZOOM. Посилання на підключення отримають лише зареєстровані учасники.

 

У випадку необхідності отримання консультацій щодо заповнення форми - можна звертатися із запитаннями на електронну пошту ГО “Центр розвитку та співпраці громад” [email protected]
 
Термін прийому заявок - до 16:00 29 червня 2024 року. 
 
Про результати конкурсного відбору буде повідомлено не пізніше 2 липня 2024 року на офіційній сторінці ГО “Центр розвитку та співпраці громад” у Facebook https://www.facebook.com/center.dev.cooper
 
Цей проект отримав фінансування від програми Європейського Союзу Life за грантовою угодою № 101077109. Виключну відповідальність за зміст цього документа несе проект OwnYourSECAP і не обов’язково відображає думку Європейського Союзу.
This project has received funding from the European Union’s Life programme under grant agreement no 101077109. The sole responsibiity for the content of this document lies with the OwnYourSECAP project and does not necessarily reflect the opinion of the European Union.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.