bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на послуги з пасажирських нерегулярних перевезень
20.06.2024

Благодійна   організація   «Благодійний   фонд   «Посмішка  ЮА» оголошує тендер на послуги з пасажирських нерегулярних перевезень проектної команди в рамках реалізації проекту «Надання спеціалізованих мобільних послуг захисту для вразливих та постраждалих від конфлікту громад у Донецькій, Харківській та Запорізькій областях».

 

Дата оголошення конкурсу:  20 червня 2024 року.

Предмет закупівлі:транспортні послуги з нерегулярних пасажирських перевезення проектної команди в рамках реалізації проекту   «Надання спеціалізованих мобільних послуг захисту для вразливих та постраждалих від конфлікту громад у Донецькій, Харківській та Запорізькій областях».

Територія надання послуги: населенні пункти Покровського району Донецької області, Запорізької області та по території України.

Вимоги до автомобіля/ кількість автомобілів:

ЛОТ № 1.

2 (два) автомобіля з кількістю посадкових місць до 9 разом з водієм. Тип кузову - усі, окрім купе. Територія надання послуг - населені пункти Запорізького району Запорізької області та по території України. Рік випуску авто - від 2004 р. Колір авто бажано світлий. Гарний та належний стан автомобіля. Доступність з понеділка по п’ятницю.

ЛОТ № 2.

1(один) автомобіль з кількістю посадкових місць до 9 разом з водієм. Тип кузову - усі, окрім купе. Територія надання послуг - населені пункти Покровського району Донецької області та по території України.  Рік випуску авто - від 2004 р. Колір авто бажано світлий. Гарний та належний стан автомобіля. Доступність з понеділка по п’ятницю.

Вимоги до водія:

-          водійський стаж не менше 5 років;

-          знання будови автомобіля і правил дорожнього рухи;

-          уміння оптимально планувати та при необхідності коригувати свій маршрут;

-          відсутність судимостей за порушення правил дорожнього рухи.

Вимоги до учасника: виконавець має бути суб’єктом підприємницької діяльності, який належним чином зареєстрований за Законодавством України; має досвід роботи не менше ніж 6 місяців у відповідній сфері, має відповідні КВЕД для надання послуг; має можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою (якщо є) та підписом (договір надання послуг, рахунок-фактура, акт виконаних робіт, тощо).

Умови постачання товарів, надання послуг або виконання робіт: виконавець повинен мати можливість надавати послуги за заявами Замовника протягом загального терміну договору.  Надавач послуг забезпечує Замовника автомобілями, технічний стан яких повністю відповідає Ліцензійним умовам та чинному законодавству України.  Послуги  надаються з дотриманням вимог Закону України “Про автомобільний транспорт”, “Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту” (затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 18.02.997  № 176), Указу Президента України від 20.05.2004 № 570/2004 “Про заходи щодо посилення безпеки пасажирських перевезень автомобільним транспортом”, Правил дорожнього руху України та інших законодавчих актів

 

Тендерні пропозиції повинні мати наступну інформацію:

1) Опис транспортного засобу (марка автомобіля, рік випуску, кількість посадкових місць з урахуванням водія);

2) ціну на послугу згідно Зразку;

3)  умови оплати (перевагою буде післяплата);

4) пропозиція має бути оформлена українською мовою та скріплена підписом та печаткою (якщо є) уповноваженої особи;

5) реєстраційні документи:

-           копію паспорта за реєстрацією ФОП або керівника підприємства - сторінки 1-6 та ті, на яких зазначено місце реєстрації;

-           виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;

-           свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи;

-           статут або інший установчий документ компанії (остання редакція);

-           для платників ПДВ: копія довідки чи свідоцтва платника ПДВ, копія витягу з реєстру платників ПДВ;

-           для платників єдиного податку: копія довідки чи свідоцтва платника єдиного податку, копія витягу з реєстру платників єдиного податку;

-           довідка про відкриття рахунку/реквізити банку;

-           витяг з  Державної служби  України  з безпеки на транспорті “Про дозвіл на внутрішні перевезення пасажирів легковими автомобілями на замовлення” або згода від Постачальника послуги на його отримання;

-           посвідчення водія;

-           свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

6) постачальник має бути зареєстрований на підконтрольній території України;

7) довідка про відсутність підстав для відхилення тендерної пропозиції, визначених ст. 17 ЗУ  «Про публічні закупівлі»;
8) бажано, щоб постачальник надав не менше одного рекомендаційного листа, щодо виконання подібних послуг.

Загальний термін договору: не раніше фактичної дати укладення договору до 31 травня 2025 року.

Умови оплати: 100% післяплата - протягом 2-3 робочих  днів після підписання актів виконаних робіт щомісячно. В національній валюті України.

Термін подання  комерційних пропозицій:  11 липня 2024 року включно. Всі пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 23:59 11 липня 2024 року, розгляду не підлягатимуть.

Перевагу буде надано постачальнику який запропонує найкраще співвідношення ціни та якості послуг, умов оплати (при рівних умовах перевагу буде надано постачальнику, який запропонує оплату послуги - по 100% післяплаті).

 

Форма подання конкурсної пропозиції «Зразок».

 

№ п/п

Територія надання послуги

Ціна за км, грн

Марка/ модель авто, рік випуску

Оплата (післяплата/ передплата)

1

 

 

 

 


        У випадку, якщо постачальник надає свою комерційну пропозицію він заявляє і гарантує, що він і всі його субпідрядники будуть захищати людей від сексуального домагання і сексуальної експлуатації, термін «сексуальна експлуатація» має значення будь - якого зловживання, чи спроби зловживання уразливим становищем, владою або довірою з метою сексуальної експлуатації, включаючи, але не обмежуючись, набуття грошової, соціальної чи політичної вигоди від сексуальної експлуатації інших. Подібним чином, термін «сексуальне домагання» має значення фізичної дії чи погрози сексуального характеру, як з використанням сили, так і в нерівних чи примусових умовах».

        БО БФ «Посмішка ЮА» докладає зусиль із запобігання, виявлення та вжиття заходів проти всіх випадків шахрайства та зловживань.

 

       Конфіденційна гаряча лінія по боротьбі з шахрайством та зловживаннями доступна для всіх учасників тендерів, про підозрілі та шахрайські дії має бути повідомлено на пошту:  [email protected] або за тел: +380503211288 «гаряча лінія».

 

         Комерційні пропозиції повинні бути надіслані з темою листа «Тендер на послуги з пасажирських нерегулярних перевезень » на електронну адресу [email protected].

 

         У разі запитань звертатися до спеціаліста із закупівель Дмитра Боярського, контактний телефон: 066-310-32-15.

Контакти

  • Дмитро Боярський
  •  066-310-32-15

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.