bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення до участі в тендері постачальників послуг
20.06.2024

Закупівля послуг здійснюватиметься у межах реалізації проєкту «Гендерно-чутливі підходи до ментального здоров’я та психосоціальної підтримки України», що фінансується Німецьким Товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ.


Мета проведення тендеру полягає у визначенні переможців постачальників послуг, які будуть спроможні організувати в Київській області проведення двох практичних семінарів для психологів по роботі з ветеранами та їх родинами у формі сімейного ретриту за безпосередньою участю ветеранів та їх сімей.


Тендерна позиція №1
:  Експертні послуги (Керівник групи/викладач-супервізор).

Предмет послуги: Проведення двох практичних семінарів в Київські області для психологів по роботі з ветеранами та їх родинами. Період проведення практичних семінарів: 02.07.2024 – 10.07.2024.

Кваліфікаційні вимоги до учасників тендеру за цією позицією: повна вища освіта в напрямку психології (психотерапевт), супервізор, травматерапевт, наявність практичного досвіду роботи з ветеранами та їх родинами не менше 7 років,  наявність викладацького досвіду, а також досвіду у  проведенні семінарів та тренінгів для психологів.

 

Тендерна позиція №2: Експертні послуги (Психолог, асистент викладача).

Предмет послуги: Асистування викладачу при проведенні двох практичних семінарів в Київські області для психологів по роботі з ветеранами та їх родинами. Період проведення практичних семінарів: 02.07.2024 – 10.07.2024.

Кваліфікаційні вимоги до учасників тендеру за цією позицією: повна вища освіта в напрямку психології (психотерапевт), травматерапевт, наявність практичного досвіду роботи з ветеранами та їх родинами не менше 3 років.

Тендерна позиція №3: Логістичні послуги.

Предмет послуги: Організація проїзду учасників програми до місця проведення семінару та в зворотній бік (до місця проживання), у тому числі трансфер учасників та бронювання/ компенсація квитків по Україні.  

Кваліфікаційні вимоги до учасників тендеру за цією позицією: учасник має необхідний досвід, знання та можливості для постачання послуг, що закуповуються (це може підтверджуватися переліком реалізованих проєктів та рекомендаціями інших клієнтів)

Тендерна позиція №4: Організація харчування під час проведення семінарів.

Предмет послуг: Забезпечення учасників та членів команди повноцінним харчуванням (сніданок, обід, вечеря, кава-паузи). Два заїзди по 4 дні.

Кваліфікаційні вимоги до учасників тендеру за цією позицією: учасник має необхідний досвід, знання та можливості для постачання послуг, що закуповуються (це може підтверджуватися переліком реалізованих проєктів та рекомендаціями інших клієнтів),  індивідуальний підхід до потреб учасників семінару (наявність в меню вегетаріанських блюд та дитячого харчування).

Вимоги до  учасників тендеру: 

До участі у тендері запрошуються фізичні особи підприємці, які мають досвід роботи у  відповідній сфері, мають відповідні КВЕД для  здійснення зазначених робіт; мають можливість  надати оригінали супроводжуючих документів з  печаткою та підписом.

Пропозиції по Тендерним позиціям №1,2 повинні мати наступну інформацію:
1. Резюме;
2. Копії наявних дипломів, сертифікатів та  довідок, які підтверджують кваліфікацію  постачальника послуг;
3. Копію документу, що підтверджує державну реєстрацію та документу, що підтверджує податковий статус (свідоцтво та витяг з реєстру платників ПДВ або з реєстру платників єдиного податку);
4. Фінансову пропозицію щодо всіх  витрат, пов’язаних з послугами в погодинному  еквіваленті.

 

Пропозиції по Тендерній позиції №3 повинні мати наступну інформацію:
1. Фінансову пропозицію щодо всіх  витрат, пов’язаних з послугами;
2. Копію документу, що підтверджує державну реєстрацію та документу, що підтверджує податковий статус (свідоцтво та витяг з реєстру платників ПДВ або з реєстру платників єдиного податку).


Пропозиції по Тендерній позиції  №4 повинні мати наступну інформацію:
1. Фінансову пропозицію щодо всіх  витрат, пов’язаних з послугами з докладним меню;
2. Копію документу, що підтверджує державну реєстрацію та документу, що підтверджує податковий статус (свідоцтво та витяг з реєстру платників ПДВ або з реєстру платників єдиного податку).

Дата оголошення тендеру:  19.06.2024 р.                             

Термін подання тендерних пропозицій: з 19.06.2024 до 17.00 годин 27.06.2024  (включно).
Пропозиції просимо надсилати на e-mail:  [email protected] з поміткою в темі листа «Пропозиція на Тендерну позицію №___  для проведення практичних семінарів».

Пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються.

Пропозиції оцінюватимуться тендерною комісією на комплексній основі (найвигідніша запропонована цінова  пропозиція: попередній досвід роботи у відповідній сфері, рекомендації тощо).

Оплата послуг здійснюватиметься на підставі укладеного договору в національній валюті України у безготівковій формі на поточний рахунок постачальника.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.