bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на постачання наборів гігієни
19.06.2024

 

 

Опис \ виконання

1

Загальна інформація:

Пошук постачальника наборів гігієни проект «Розбудова заходів гуманітарної допомоги та психосоціальної підтримки найбільш вразливих верств населення, постраждалого від конфлікту, у Запорізькій, Донецькій та Дніпропетровській областях.

2

Мета та предмет закупівлі:

ЛОТ 1 – набори гігієни фасованими у коробки з п’ятишарового  картону у кількості 2 800шт

3

Термін подачі пропозиції:

До 02.07.2024 включно до 18.00 год.

 

4

Перелік предмету закупівлі:

Додаток № 1 до запрошення для заповнення учасником торгів.

Всі представлені товари повинні бути середнього цінового сегменту або вище!

5

Умови та терміни доставки:

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за Законодавством України; мають досвід роботи у відповідній сфері, мають відповідні КВЕД для здійснення торгівлі; постачальник має можливість здійснити доставку зазначених наборів у вказаний термін, у вказаній кількості та мати можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна, сертифікаті якості, тощо).

 

Поставка  наборів здійснюється за рахунок Постачальника.

Поставка товару буде відбуватися в декілька етапів    (орієнтовно три етапи) до 31.12.2024 р. Детальний графік буде прописано в Специфікації до Договору.

 

Обов’язковою умовою участі у тендері є:

 - надання заповненого тендерного запрошення;

 - надання зразкового набору (надсилається НОВОЮ ПОШТОЮ на адресу: Дніпро, відділення 60, БФ Помагаєм, +380938850087), який Покупець повертає НОВОЮ ПОШТОЮ за кошти Постачальника після засідання тендерного комітету.

Покупець залишає у себе зразок набору Переможця тендеру,  зберігає і повертає його після останньої поставки наборів або він недопоставляється у останній поставці товару. Приймаючи участь у тендері, Постачальник  повинен вказати зворотну адресу для повернення зразків. Якщо не вказана зворотна адреса для повернення, то Організатор сприймає це так, що зразок поверненню не підлягає.

У тому випадку, якщо товар, який було поставлено Постачальником, буде відрізнятися від зразків, Організатор має право провести експертизу за кошти Постачальника. Якщо буде доведено, що поставлений товар дійсно не є таким, яким будо заявлено, то Організатор має право розірвати договір співпраці.

 Обов’язковою умовою участі у тендері є надання зразків та сертифікатів якості на всі найменування товару. Організатор має право протестувати кожен товар, який надає постачальник.  

БЕЗ НАДАНИХ ЗРАЗКІВ ТА СЕРТИФІКАТІВ ЯКОСТІ УЧАСНИК НЕ ДОПУСКАЄТЬСЯ ДО ТЕНДЕРНОЇ КОМІСІЇ.

 

Постачальник зобов’язується поставити наборів гігієни фасованими у коробки з п’ятишарового  картону в цілісній упаковці. У випадку, коли упаковка товару буде пошкоджена з вини Постачальника (при пакуванні, транспортуванні, тощо), Організатор має право не приймати такий товар частково або усю поставку. Організатор може прийняти такий товар за умови, що Постачальник зобов’язується замінити неякісний/пошкоджений  товар протягом 5-ти робочих днів.

 

Поставка товарів відбувається за адресою: м. Дніпро, вул. Малиновського 114

 

Поставка першої партії товарів відбувається у строк до 10-ти календарних днів  з дати підписання договору. Поставка наступних партій відбудеться за попереднім погодженням у строк до 10-ти календарних днів з дати повідомлення про необхідність поставки.

 

Замовник залишає за собою право змінити адресу постачання товарів та кількість наборів, як в бік збільшення, так і в бік зменшення.

6

Відхилення пропозиції:

Організатор може відхилити будь-яку пропозицію, яка не відповідає умовам Запиту пропозицій. Організатор не зобов’язаний приймати пропозицію за найнижчою ціною або будь-яку пропозицію і залишає за собою право прийняти будь-яку пропозицію повністю або частково, а також відмовитися від будь-якої пропозиції або всіх пропозицій без пояснення причин, а також укласти договір на будь-яких або інших умовах.

7

Супроводжувальні документи поставки:

- договір;

 -  копія свідоцтва про державну реєстрацію, ((з відповідними Класифікаторами Видів Економічної Діяльності (КВЕД));

-   копія документу, що підтверджує податковий статус (свідоцтво та витяг з реєстру платників ПДВ або з реєстру платників єдиного податку);

- оригінал рахунку; 

- оригінал видаткової накладної

8

Гарантія якості:

Виконавець гарантує якість товару та відповідну заміну товару у період 14 днів відповідно до законодавства України. Товари мають бути якісними, в не пошкодженій упаковці.

 

Термін придатності товарів, що входять до набору має бути не менше 50% від загального терміну придатності продукції!

9

Умови та спосіб оплати, порядок ціноутворення:

Оплата буде здійснюватися на підставі укладеного Договору по безготівковому рахунку та виставленому рахунку.

Покупець сплачує  100% вартості партії товару Постачальнику шляхом післяоплати 3 календарні дні після кожної поставки товару на склад покупця.

10

Порядок подання  пропозиції:

 

- надіслати заповнений Додаток №1, відсканований, з підписом/печаткою керівника;

-  копія свідоцтва про державну реєстрацію, ((з відповідними Класифікаторами Видів Економічної Діяльності (КВЕД));

-   копія документу, що підтверджує податковий статус (свідоцтво та витяг з реєстру платників ПДВ або з реєстру платників єдиного податку);

- довідка про відсутність заборгованості по сплаті податків і зборів (обов’язкових платежів);

- для підтвердження досвіду роботи у сфері постачання аналогічних товарів – мінімум 2 (два) попередні договори з іншими контрагентами та/або видаткові накладні, закріплені підписами сторін;

- альтернативно, по кожній позиції: декларація (посвідчення/свідоцтво/сертифікат) виробника про якість (відповідність) товару та/або сертифікат якості.

- надати зразки згідно вимог Організатора.

11

Умови участі:

Виконавець, зацікавлений у наданні послуг повинен бути суб’єктом    підприємницької діяльності та володіти необхідними ліцензіями та дозволами для здійснення відповідної діяльності, мати досвід роботи у сфері постачання товарів в різні регіони України. 

 

Товари та бренди у пропозиції учасників не мають бути виробництва країни-агресора - Російська Федерація та Республіки Білорусь.

12

Гарантія поставки та ціни:

Постачальник зобов’язаний мати товари на складі (весь перелік товарів) у кількості не менше 50% на момент укладання угоди.

Запропонована ціна на товар є дійсна протягом 30 днів.   

 

На випадок, якщо в процесі постачання наборів, деякі товари, будуть відсутні на ринку або на складі постачальника, можна замінювати позицію набору рівноцінним товаром іншої ТМ, не порушуючи ціну, кількість та об’єм товару в нижчу або вищу сторону (наприклад, якщо заявлено 500 мл. гелю ТМ 1, має бути не менше 500 мл. гелю ТМ2) за погодженням Замовника.

13

Місце та термін надання  цінових пропозицій:

Цінові пропозиції приймаються до 02.07.2024 до 18.00 год.

Неповні пропозиції (без відповідей по кожному з пунктів у Додатку №1, сертифікатів якості, зразків) та пропозиції, надіслані після вказаного терміну, вважатимуться недійсними і розглядатися не будуть. 

 

Цінові пропозиції надсилати на e-mail: [email protected]

 

Контактна особа для уточнення інформації щодо підготовки тендерної пропозиції – +380938850087 (телефон, Telegram) Інна Шевченко.

14

Критерії вибору виконавця:

  • Відповідність мінімальним технічним вимогам;
  • відповідність товару запиту тендерного запрошення;
  • наданий повний пакет документів організації;
  • згода на указані у тендерному запрошені умови оплати;
  • умови доставки;
  • термін доставки.

15

Додаткова інформація:

Оцінювання тендерних пропозицій буде проводитись Тендерною комісією, відповідно до мети, предмету та умов тендеру.

В результаті оцінки тендерних пропозицій Тендерною комісією буде рекомендовано переможця тендеру.

Організатор тендеру має право відмінити тендер у цілому без надання роз’яснень учасникам.

Надсилаючи документи для участі у загальній процедурі  за цим тендерним оголошенням Учасник підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що Організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що Організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Надсилаючи документи для участі у загальній процедурі  за цим тендерним оголошенням Учасник підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що.

Участю у тендері Учасник погоджується зі всіма умовами тендеру та бере на себе обов’язок їх належно виконувати, а також підписати Кодекс поведінки постачальника (Додаток № 2 до тендерного запрошення).

Організатор тернедеру залишає за собою право вести переговори щодо умов замовлення (термін, ціна, заміна до 5 найменувань у складі набору по якості) з Виконавцем. Організатор не несе відповідальності за неможливість контакту з учасником, якщо будь-яка інформація про учасника  повідомлена неправильно. Учасник несе особисту відповідальність за достовірність наданої ним інформації.

У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення умов запиту, та/або питань, не врегульованих умовами запиту, остаточне рішення приймається Організатором. Рішення Організатора є остаточним та оскарженню не підлягає.

17

Контактна інформація

 Інна Шевченко

e-mail:  [email protected]

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.