bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Жіночий фонд миру та гуманітарної допомоги ООН (WPHF) оголосив новий конкурс проєктів для ГО України
10.06.2024

Жіночий фонд миру та гуманітарної допомоги (WPHF) оголосив конкурс проєктів в Україні для підтримки організацій громадянського суспільства з метою покращення соціально-економічного відновлення й політичної участі жінок та дівчат, вимушено переміщених через війну в Україні.

WPHF прагне фінансувати місцеві організації в Україні, які відповідають вимогам, за допомогою нижченаведених напрямів фінансування:

• Програмне фінансування від 30 000 доларів США до 250 000 доларів США

Забезпечення фінансування програмної діяльності ОГС, спрямованої на покращення соціально-економічного відновлення й політичної участі жінок та дівчат, вимушено переміщених через війну в Україні (відповідно до зони впливу 6 WPHF).

• Інституційна підтримка від 2 500 доларів США до 30 000 доларів США

Має на меті посилити інституційну спроможність організацій з захисту прав жінок,  які приділяють особливу увагу жінкам і молодим жінкам, які пережили вимушене переміщення, та/або які мають  вимушено переміщених жінок і молодих жінок у ролі співробітників.

Програмне фінансування зони впливу 6 WPHF  та інституційна підтримка пов’язані з Асоціацією підтримки щодо вимушено переміщених осіб «Жінки як ініціатори змін», яку очолює Федеральне міністерство економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ). Учасників грантів буде запрошено до участі в суміжних заходах Асоціації підтримки.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: ОРГАНІЗАЦІЯ МОЖЕ ЛИШЕ ОДНОРАЗОВО ПОДАТИ ЗАЯВКУ НА ПРОГРАМНЕ ФІНАНСУВАННЯ ТА/АБО ІНСТИТУЦІЙНУ ПІДТРИМКУ. ОРГАНІЗАЦІЇ, ЯКІ ПОДАЮТЬ ЗАЯВКИ НА УЧАСТЬ В ОБОХ НАПРЯМАХ, МАЮТЬ ПОДАТИ ДВА ОКРЕМІ ПАКЕТИ ЗАЯВОК ВІДПОВІДНО ДО ВИМОГ ТА ВСТАНОВЛЕНИХ ЗРАЗКІВ ДЛЯ КОЖНОГО НАПРЯМУ.

ЗАПОВНЕНІ ЗАЯВКИ АНГЛІЙСЬКОЮ Й УКРАЇНСЬКОЮ МОВАМИ НЕОБХІДНО НАДСИЛАТИ НА ЕЛЕКТРОННУ АДРЕСУ: [email protected], ТЕМА ЛИСТА «WPHF CFP7-UKRAINE».

ТЕРМІН ПОДАЧІ ЗАЯВОК: 4 липня  2024 року

Інформаційна онлайн-сесія щодо цього конкурсу буде організована ООН Жінки та Секретаріатом WPHF, про що буде повідомлено усім бажаючим. Для реєстрації в онлайн сесії, заповніть форму за посиланням до 16 червня.

ДОКУМЕНТИ

Impact 6 Proposal Template_UKR

Impact 6 Proposal Template_ENG

Impact and Indicator Tip Sheet_Impact 6_UKR

Impact and Indicator Tip Sheet_Impact 6_ENG

Impact and Indicator Tip Sheet_Institutional Funding_UKR

Impact and Indicator Tip Sheet_Institutional Funding_ENG

Institutional Proposal Template_UKR

Institutional Proposal Template_ENG

WPHF_CfP7_Ukraine_UKR

WPHF_CfP7_Ukraine_ENG

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.