bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

PATH оголошує конкурс на відбір надавача послуг зі створення документального фільму
28.05.2024

РАТН, Організатор Тендеру, впроваджує в Україні Проєкт «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні» («Support TB Control Efforts in Ukraine» - STBCEU) що фінансується за рахунок коштів Уряду США через Агентство США з міжнародного розвитку (далі USAID)для зменшення тягаря туберкульозу (ТБ) в Україні шляхом профілактики, раннього виявлення захворювання та належного лікування хворих на ТБ, лікарсько-стійкий туберкульоз (ЛС-ТБ) і ко-інфекцію ТБ/ВІЛ. Метою Проєкту є покращення якості та ефективності протитуберкульозних програмних заходів шляхом підтримки використання інноваційних підходів до організації лікування хворих на ТБ, ЛС-ТБ та ТБ/ВІЛ в Україні, та створення надійного фундаменту для подолання проблеми туберкульозу в Україні. В рамках Проєкту здійснюється розширення доступу до послуг з психічного здоров’я як для медичних працівників та людей, що постраждали від ТБ, так і для населення громад.

В рамках Проєкту передбачається закупівля послуг з виробництва інформаційного продукту (документального фільму), який міститиме сюжети, що сприятимуть зменшенню стигми по відношенню до отримання послуг з психічного здоров’я для загального населення.

РАТН оголошує конкурс на відбір з відбору організації або компанії, яка буде займатися зйомками та монтажем документального фільму з питань психічного здоров’я. Докладніший опис приводиться в Технічному завданні та Фінансовій пропозиції, що додаються.

За результатами тендеру буде відібрано компанію або організацію, яка отримає право на укладення договору на надання послуг.

До розгляду будуть прийматися лише ті пропозиції, які відповідатимуть усім вимогам, вказаним в тендерній документації.

Пропозиція у встановленому форматі, а також додаткова інформація мають надсилатися на електронну адресу [email protected] (у темі листа просимо зазначити «Створення документального фільму з питань психічного здоров’я»).

Кінцевим терміном для отримання пропозицій Організатором встановлюється 10 червня 2024 року 18 год 00 хв за місцевим часом. Пропозиції, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються.

Кандидата – переможця конкурсу буде обрано на засіданні комісії, яке, як очікується, відбудеться не пізніше 14 червня 2024 року. Оприлюднення інформації щодо переможця відбудеться протягом 5 (п’яти) робочих днів після офіційного затвердження конкурсною комісією.

Бажаємо Вам успіху!

Олена Іванова

[email protected]

+38050 982 82 12

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.