bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

5 000 000 грн. на гранти для підприємців, які працюють на прифронтових територіях
19.03.2024

Forbes Ukraine та PIN-UP оголошують про старт грантової програми для допомоги мікро- та малим підприємцям, які віддано працюють на територіях, близьких до фронту.

ГРАНТОВИЙ ФОНД СТАНОВИТЬ 5 000 000 ГРН

Проєкт складатиметься з кількох етапів і триватиме до 26 червня. В цей день організатори відзначать 15 переможців, які отримають гранти на розвиток бізнесу в розмірі від 200 000 до 500 000 грн. 

Хто може взяти участь у програмі 

Податися на участь у грантовій програмі можуть фізичні або юридичні особи – підприємці, що зареєстровані або фактично працюють у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Луганській, Миколаївській, Сумській, Харківській, Херсонській та Чернігівській областях.

До грантової програми запрошуються підприємства, що за підсумками 2023 року мають середньорічну кількість працівників не більше 10 осіб та виторг до 80 млн грн. 

Важливо, щоби бізнес був зареєстрований не пізніше 1 липня 2023 року, щоб його власник вже подав фінансову звітність за минулий рік і, звичайно, готовий був поділитися нею із членами журі грантової програми. 

 

ДЕТАЛІ ТА УМОВИ УЧАСТІ ЗА ПОСИЛАННЯМ


Як оберуть переможця

Відбір переможців відбуватиметься у кілька етапів 

1. Збір заявок. Триватиме з 18 березня по 05 травня 2024 року. Учасники, які відповідають всім умовам, заповнюють анкету, що надходить на розгляд журі.

2. Перевірка та оброблення заявок триватиме до 10 травня.

3. Визначення фіналістів триватиме з 13 до 19 травня. Члени журі оцінюють кожну заявку, що пройшла перевірку, за 10-бальною шкалою та визначають її середній бал. Після цього обирають до 30 учасників конкурсу, що виходять у фінал. 

4. Співбесіди з учасниками проходитимуть до 10 червня. В цей час журі проводить 15-хвилинні онлайн-зустрічі з фіналістами грантової програми. За результатами співбесід члени журі повторно оцінюють учасників за шкалою від 1 до 10 та визначають середній бал кожної заявки, який і стане підсумковим результатом кожного учасника.

5. Визначення переможців проєкту та оголошення результатів грантової програми на церемонії нагородження – 26 червня. 

Журі обере 15 переможців грантової програми та розподілить між ними грошовий фонд у розмірі 5 000 000 грн. Учасники матимуть змогу отримати гранти в розмірі 200 000, 300 000 або 500 000 грн залежно від середнього бала, який здобуде їхня заявка на участь у конкурсі, та витратити ці кошти на розвиток і масштабування власної справи.

 

ДЕТАЛІ ТА УМОВИ УЧАСТІ ЗА ПОСИЛАННЯМ


Джерело

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.