bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Отримай грантову підтримку для втілення проєкту в громаді. Бери участь у молодіжному ідеятоні #SOLVE
12.03.2024

Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй (UNDP) в Україні та Європейський Союз (ЄС) оголошують набір на участь у молодіжному ідеятоні. Цьогоріч у фокусі події — активне залучення молоді до процесів відновлення та забезпечення безпеки в громаді.

Ми шукаємо вмотивованих учасників та учасниць із цікавими та оригінальними ідеями, які готові розвивати свій потенціал та долучатися до відбудови громад.

Коли: 11–12 квітня 2024 р. (без урахування днів на подорож)

Де: м. Дніпро (із дотриманням необхідних заходів безпеки)

Прийом заявок триватиме до 24 березня 2024 р.

Зареєструватися для участі в ідеятоні можна за посиланням https://forms.gle/GRNanVEaJWKrVqAa8

Формат ідеятону:

#SOLVE_IT — це простір для спільного навчання, обміну досвідом та нетворкінгу. Учасників чекають два насичені дні, під час яких вони зможуть ділитися досвідом із однодумцями та вдосконалювати свої ідеї під керівництвом досвідчених експертів.

Пріоритети молодіжного ідеятону у 2024 році:

*сприяти участі молоді у плануванні відновлення та безпосередньо в процесах відновлення в своїх громадах;
*сприяти участі молоді у забезпеченні власної безпеки та безпеки в громадах (наприклад, сприяти організації діалогу й взаємодії з правоохоронними органами та екстреними службами, організації навчальних сесій із протидії та вирішення конфліктів, підтримці психічного здоров’я молодих жінок та чоловіків, підвищенню рівня кібер- та екологічної безпеки, сприянню безпеці в інтернеті тощо);
*сприяти подоланню барʼєрів, що ускладнюють залучення молоді до цих процесів.
За результатами ідеятону учасники зможуть податися на конкурс мініініціатив від UNDP та отримати підтримку на їх утілення в розмірі до 3 000 доларів США. Звертаємо вашу увагу, що UNDP буде підтримано тільки некомерційні ініціативи*.

Для кого ідеятон?

Для вмотивованих молодіжних лідерів та лідерок, віком від 18 до 35 років, які:

*мешкають та працюють із молоддю в Дніпропетровській, Закарпатській, Запорізькій, Миколаївській, Полтавській, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернівецькій та Чернігівській областях а також осіб, що вимушено покинули Донецьку та Луганську області і наразі перебувають в інших куточках України;
*мають розуміння проблеми, з якою стикається молодь в громаді, і, за наявності, креативного й оригінального її рішення, що буде реалізовано у формі проєкту;
*готові вчитися та власноруч долучатися до процесів відновлення вже зараз.
Участь можлива як індивідуально, так і в команді з двох учасників, які втілюватимуть проєкт разом. Кожен/-а з цих двох учасників/-иць повинні відповідати зазначемим вище критеріям профілю учасників. Реєстрація кожного учасника/-ці окремо є обов’язковою.

П’ятдесят учасників/-ць ідеятону буде обрано за результатами перегляду заявок з урахуванням збалансованого обласного представництва, гендерного розподілу та сфери діяльності за майбутнім проєктом. Звертаємо вашу увагу на те, що організатори будуть зв’язуватися лише з обраними учасниками.

Усі витрати — проїзд (у межах встановленого ліміту), проживання та харчування — покриватимуться UNDP. Під час ідеятону будуть дотримані всі заходи безпеки.

*Звертаємо увагу, що ідеятон спрямовано на пошук нових креативних рішень. У межах ідеятону не будуть підтримані ініціативи зі створення та облаштування просторів компʼютерною технікою.

Ідеятон #SOLVE_IT організовано Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (UNDP) в Україні в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні» (EU4Recovery) за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Контакти: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/UNDPUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/undpukraine/

Контакти

  • [email protected] Facebook: https://www.facebook.com/UNDPUkraine Instagram: https://www.instagram.com/undpukraine/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.