bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Veteran Hub оголошує грант для громадських та благодійних організацій
16.02.2024

Veteran Hub прагне підсилити інституційну спроможність дружніх до ветеранів організацій та запрошує до участі в конкурсі на здобуття грантового фінансування. Сума гранту, яку можуть отримати організації сфери ветеранських справ, становить 1 300 000 грн.

Взяти участь у конкурсі можуть організації, створені ветеранами, ветеранками та членами їхніх родин. А також ті, чия волонтерська або благодійна діяльність, спрямована на підтримку ветеранів та родин українських воїнів. Прийом заявок триває до 3 березня включно.

Пріоритетною є проєктна діяльність, спрямована на розвиток організаційної спроможності та налагодження внутрішніх робочих процесів для забезпечення сталої та ефективної роботи. Це може бути як розробка внутрішніх політик та правил роботи, так і навчання команди або проведення аналітичного дослідження.

Організація працює для українських ветеранів понад п’ять років і у своїй діяльності спирається на якісне виявлення та забезпечення реальних потреб воїнів і їхніх близьких. Тепер Veteran Hub прагне підтримати ініціативи, направлені на користь ветеранської спільноти та на підтримку родин захисників і захисниць у той час, коли їхні близькі перебувають на службі.

«Відкритий конкурс від Veteran Hub – наша нагода проявити увагу для невеликих організацій, які заснували та очолюють ветерани, ветеранки або члени їхніх сімей. Для нас важливо підтримати саме їх, зокрема через природну мотивацію розвивати сферу ветеранських справ. А також через персональний вплив війни на команди та їхню здатність продовжувати роботу» – Іванна Стець, менеджерка партнерств Veteran Hub.

Для участі в конкурсі необхідно подати заявку із загальним описом проєкту. Кінцевий термін подання заявки — 3 березня 2024 року, 23:59.

Докладно про деталі та вимоги щодо заявок читайте на офіційному сайті Veteran Hub: https://veteranhub.com.ua/grant

 

Veteran Hub — мережа підтримки для воїнів і їхніх близьких. Нині організація об'єднує простори в Києві та Вінниці, національну Лінію підтримки та мобільні офіси в Київській, Вінницькій та Дніпропетровській області.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.