bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гранти на проекти, спрямовані на зміцнення економічної незалежності через освіту та розвиток
15.12.2023

Місія

Комітет МВФ з грантів підтримує благодійні організації через партнерства та щорічні грошові гранти, які зосереджені головним чином на зміцненні економічної незалежності через освіту та економічний розвиток.

Дедлайн

Цикл грантів на 2024 фінансовий рік розпочнеться для прийому заявок 1 грудня 2023 року та завершиться 5 січня 2024 року. Перш ніж подавати заявку, переконайтеся, що ви відповідаєте вимогам програми грантів МВФ.

Рішення про гранти

Комітет з розгляду грантів збирається протягом лютого-березня, а остаточні рішення повідомляються заявникам у квітні. Середній розмір гранту становить 15 000 доларів США.

Будуть розглянуті заявки на отримання грантів на суму до 25 000 доларів США; Середня сума гранту становить 15 000 доларів США.

Прийнятність

Щоб отримати право на грантову програму МВФ, організації-заявники повинні створити профіль на порталі Benevity causes. Щоб зареєструватися, натисніть тут.

На міжнародній основі МВФ розглядатиме заявки від неприбуткових організацій, розташованих за межами Сполучених Штатів, за умови, що вони зможуть підтвердити неприбутковий статус у країні, де розташована їхня штаб-квартира, і бути організованими та діяти виключно з благодійною метою. 

Усі заявки будуть повністю перевірені комітетом з розгляду грантів. Кандидати повинні мати встановлені записи про ефективну роботу та надійне фінансове управління (як це відображено, наприклад, у останніх перевірених фінансових звітах).

Заявники також повинні погодитися звітувати перед МВФ про використання ними грантів, отриманих від МВФ.

Обмеження

Багаторічні зобов’язання не можуть бути прийняті, але організації можуть щорічно повторно подавати заявки на гранти. Однак благодійні організації, які отримували гранти протягом трьох років поспіль, не зможуть подавати заявки протягом наступних двох років.

Гранти НЕ надаватимуться:

• Асоціації ветеранів, братства, жіночі товариства та соціальні клуби.

• Політичні, лобістські чи трудові організації.

• Приватні особи або індивідуальні петиції щодо стипендій, поїздок або навчання.

• Капітальні/інфраструктурні проекти

• Події/урочистості зі збору коштів.

Релігійні організації мають право подавати заявки на гранти за умови, що фінансування, яке запитується, обмежується світським проектом, який надає необхідні соціальні послуги суспільству в цілому на недискримінаційній основі без будь-яких релігійних вчень, директив або вимог щодо отримання послуг. Ці програми повинні виконуватися незалежно, мати офіційну місію та окремий програмний бюджет.

Як подати заявку

Усі запити можна надсилати в електронному вигляді за адресою https://forms.benevity.org/990ceff3-2792-421b-a431-9d4e8aa4360e.

Питання

Якщо у вас є запитання, будь ласка, надішліть їх електронною поштою до Програми МВФ Giving Together за адресою [email protected].

 

Джерело

Коментарі

Василь Бідзіля   211 днів тому   #  

[email protected] Дана електронна пошта не працює. Приходить таке повідомлення "Mail delivery failed : returning message to sender". Буду вдячний за допомогу та відповідь.

  •   Пiдписатися на новi
ГУРТ   209 днів тому   #  

Пане Василю, вітаємо, адресу електронної пошти оновили. Тепер все працює нормально.

  •   Пiдписатися на новi
Василь Бідзіля   208 днів тому   #  

Дякую за відповідь.

  •   Пiдписатися на новi
Василь Бідзіля   208 днів тому   #  

Не працює дана електронна пошта, навіть після оновлення, щойно надсилав листа, але відповідь така, яка була коли писав вам про помилку. Можна іншу електронну пошту? У мене є запитання по нашому проекту, якщо він не проходить, то немає змісту і реєструватись.

  •   Пiдписатися на новi
Утюж Марія   208 днів тому   #  

Добрий день, пане Василю, пошта працює. Спробуйте, будь ласка, ще раз.

  •   Пiдписатися на новi
Роман Корінець   210 днів тому   #  

Не працює реєестрація: password-pattern

  •   Пiдписатися на новi
Роман Корінець   210 днів тому   #  

А щоб працювало, вводіть складний пароль

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.