bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гранти: Підтримка лізингу в Україні як інструменту фінансування для відновлення і розвитку ММСП
08.12.2023

Проєкт USAID «Реформування фінансового сектору» (FSR) оголошує конкурсний відбір пропозицій на отримання грантових коштів від фінансових установ для підтримки лізингу в Україні як важливого інструменту фінансування для відновлення і розвитку ММСП.

Очікується, що гранти, реалізовані за цим Запитом на подання грантових заявок (ЗПЗ), сприятимуть економічному зростанню шляхом досягнення наступних цілей:

1.  Зробити лізинг більш доступним та корисним інструментом для ММСП для здійснення ними інвестицій в основні засоби, необхідні для збільшення продажів, експорту, створення робочих місць, а також для модернізації виробництва, підвищення ефективності та прибутковості.

2.  Підвищити спроможність лізингових компаній залучати додаткове фінансування та/або розподіляти ризики за рахунок зовнішніх джерел з метою розширення доступу та зниження вартості лізингу для ММСП.

3.  Розширити можливості надання лізингового фінансування ММСП.

4.  Надати допомогу лізинговим компаніям у розробці продуктів та послуг для безпосередньої підтримки ММСП.

Щоб отримати більш детальну інформацію, будь ласка, прочитайте доданий Запит на подання грантових заявок RFA-FSR-003.

Додатки до цього Запиту можна завантажити за посиланням:

 https://drive.google.com/drive/folders/1SBm8sFL6uQcJS3pUDleRcMdDt4vX9Gxg.

Дедлайни:

  • • не пізніше 18:00, 15 грудня 2023 року – надіслати запитання щодо цього ЗПЗ на адресу електронної пошти: [email protected].
  • • до 18 грудня 2023 року  зареєструватися на онлайн-cесію запитань і відповідей (за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf22F_2Ty4ihy-iyILdzwcITR6fIn2kXrtb07nMPbvuBfu5kQ/viewform).
  • • 19 грудня 2023 року з 14:00 до 15:30 за київським часом – онлайн-cесія запитань і відповідей.
  • • не пізніше 23:59 за київським часом 31 січня 2024 року – кінцевий термін подання заявок та додатків до них на адресу електронної пошти: [email protected].

____________________________________________

Про Проєкт USAID «Реформування фінансового сектору»

Проєкт USAID «Реформування фінансового сектору» (FSR) – це п’ятирічна програма, яка підтримує довгострокові системні зміни в економіці України шляхом трансформації фінансового сектору у більш сучасний, добре функціонуючий, конкурентний ринок, який відповідає стандартам ЄС і міжнародним стандартам. Проєкт надаватиме технічну допомогу, гранти та підтримку закупівель своїм партнерам з державного та приватного секторів. Основними напрямами уваги є вдосконалення регулювання та нагляду за фінансовим ринком; зміцнення фінансової інфраструктури; поглиблення фінансового посередництва приватного сектора та розширення приватного фінансування; а також підвищення прозорості та комунікації щодо реформи фінансового сектора. Для отримання додаткової інформації про FSR та його діяльність відвідайте інформаційну сторінку FSR за адресою: http://fsr-ua.info/en/ та сторінку у Facebook за адресою: https://www.facebook.com/FSRproject/.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.