bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фонд «Жіночі можливості» оголошує старт конкурсу мінігрантів для жінок-підприємиць
05.12.2023

«У ці непрості часи робота підприємств є символом стійкості, сили, надії та віри у майбутнє. Фонд «Жіночі можливості в Україні» підставляє плече, щоб спільними зусиллями здолати складні виклики нашого сьогодення. Ми втретє запускаємо конкурс на додаткову фінансову підтримку для розвитку жіночого бізнесу в Україні. Ваша відданість, рішучість та віра у власний потенціал є великим натхненням для інших жінок, що мріють про власну самостійність. Так діє принципо «кола по воді» – ми допомагаємо вам, а ви допомагаєте іншим. Я впевнена, якщо кожен з нас робитиме добро, світ стане ще кращим» – закликає Влада Недак, засновниця благодійного фонду «Жіночі можливості в Україні».

Участь можуть взяти жінки-підприємиці, які мають працюючий бізнес (від 6 місяців та більше), зареєстровані, як фізична особа-підприємець у двох зазначених областях або релокували бізнес після 24 лютого 2022 р. на ці території та мають підтверджений статус внутрішньо переміщеної особи.

З 4 по 31 грудня 2023 р. учасницям потрібно заповнити онлайн-форму заявки, вказавши всю необхідну інформацію про себе та свій бізнес, а також додати мотиваційний лист та необхідні документи, що підтверджують стаж підприємницької діяльності та план розвитку бізнесу.

Більше деталей – у Регламенті проведення конкурсу мінігрантів для підприємиць Одеської та Миколаївської областей.

Подати заявку

 

Довідка:

Під час перших двох хвиль конкурсу Фонд «Жіночі можливості в Україні» забезпечив понад 60 грошових грантів для розвитку та підтримки жіночого бізнесу на загальну суму 3,8 млн грн.

Фонд «Жіночі можливості» народився навесні 2022, одразу після повномасштабного вторгнення. Ідея роботи фонду полягає у підтримці українок, які починають життя наново й релокують або створюють з нуля власний бізнес.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.