bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Можливість отримати 39 000 грн. на реалізацію культурного проекту
24.11.2023

З 16 жовтня 2023 року у Києві триває культурний проект «Культурні понеділки», що вміщує серію офлайн-заходів, спрямованих на підтримку незалежних культурних активістів. Проект надає можливість презентувати власні творчі проекти та отримати стипендію на їх реалізацію, обговорити креативні їдеї, послухати експертів та напрацювати контакти для майбутніх колаборацій.

4 грудня проведемо “Мереживний понеділок. Розбудова та підтримка навколокультурного ком’юніті”.

Дедлайн подачі проєктів: 28.11, 18:00.

Подавай свій проєкт на пітчинг, якщо він стосується створення чи підтримки діяльності культурної спільноти: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSey_QNb-kal2m8O5gOQQJU3xrfpWFBtAdAzwxT0x9bZUspbIw/viewform

Формат проєкту залишається за тобою і межі достатньо широкі: від тематичних модерованих груп у соціальних мережах, кіно- чи літературних клубів, ком’юніті навколо поетичних вечорів до гуртка з дослідження історії української культури, об’єднань критиків, митецьких нетворкінгових платформ тощо. Зверни увагу, що проєкти мають передбачати не разові події, а організацію тривалої діяльності спільноти.

Якщо створення горизонтальних зв’язків у культурі серед твоїх інтересів — приходь як гість чи гостя та бери участь в дискусії й нетворкінгу. Для цього є окрема форма реєстрацїі:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdzcDlMJ3UAz698_k3wWpBcy8nmn1lytrtJ6mrhV3eTqcbOfg/viewform

Медійний четвер” — остання подія в рамках “Культурних понеділків”, що відбудеться вже 7 грудня.

Дедлайн подачі проєктів: 28.11, 18:00

Вона присвячена діяльності тих, хто регулярно популяризують культуру на масову аудиторію — культурним медіапроєктам: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSey_QNb-kal2m8O5gOQQJU3xrfpWFBtAdAzwxT0x9bZUspbIw/viewform

Приходь пітчити, якщо маєш проєкт з ведення культурного блогу в соціальних медіа, створення зінів, популяризаторських відеоканалів, подкастів, написання статей чи створення матеріалів для існуючих культурних медіапроєктів тощо. Зверни увагу, що у випадку отримання стипендії потрібно буде показати перший результат (матеріал, відео тощо) вже через тиждень після отримання стипендії.

Якщо культурний медійний сектор тебе цікавить, але зараз немає проєкту для стипендії — як завжди, чекаємо на нетворкінгу.

 

Такі зустрічі відбуваються щопонеділка до 18 грудня в громадському ресторані Urban Space 500 – щоразу нові свіжі теми, творча атмофсера, жваві обговорення, музика та натхнення.

Детальніше про проєкт тут: https://bit.ly/3Qal8UI

Більше інформації та фото на нашій сторінці у FB: https://www.facebook.com/cultmondays

Місце проведення: м. Київ, вул. Бориса Грінченка, 9, Urban Space 500

До зустрічі на «Культурних понеділках»!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.