bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс грантів для ГО від програми «Спроможні та сильні»
31.08.2023

Щоб посилити стійкість та ефективність організацій громадянського суспільства, які надають послуги постраждалому від повномасштабного вторгнення населенню, а також сприяти розвитку організацій в умовах війни, в межах другої фази програми «Спроможні та сильні» Фонд Східна Європа оголошує конкурс грантів.

У межах грантового компоненту програми будуть підтримані ініціативи ОГС, що надають підтримку постраждалим від повномасштабного вторгнення. Фокус підтримки пропонується зосередити на найбільш вразливих групах, як-от внутрішньо переміщені особи  й особи, які повернулися до місць постійного проживання, місцеве населення, а також жінки та діти, які постраждали внаслідок війни.

Грант можна отримати для виконання проєктів щодо реагування на потреби цільової аудиторії організацій, підтримки наявних та/або розвиток нових послуг і активностей. Також організації можуть отримати підтримку для посилення операційної та організаційної спроможності.

 
Податися можна за такими двома лотами:
Лот 1: Гранти від 3 000 000 грн до 4 500 000 грн. Підтримаємо від 7 до 10 проєктів.
Лот 2: Гранти розміром від 1 000 000 грн до 1 300 000 грн. Тут підтримаємо від 10 до 15 проєктів.
 
Дедлайн подання заявок: до 23:59 20 вересня 2023 року.
З усіма умовами конкурсу ознайомтеся за посиланням: https://bit.ly/44p7cdh
 
6 вересня о 14:00 відбудеться інформаційна сесія, де йтиметься детальніше про конкурс та можна буде отримати відповіді на запитання. 
Зареєструватися: https://forms.gle/qjF8hoexYGFmkwYNA або підписуйтеся на фейсбук-подію. Інфосесія також транслюватиметься на фейсбук-сторінці Фонду Східна Європа.

 

Програма «Спроможні та сильні» впроваджується Фондом Східна Європа за фінансування Швейцарії. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.