bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стипендії на навчання від ЄБРР та уряду Швеції за програмою Управління малим та середнім бізнесом
11.08.2023

Професійна асоціація корпоративного управління, за підтримки ЄБРР та фінансування уряду Швеції у рамках Фонду сприяння малому бізнесу ЄБРР, запрошує жінок – лідерок українського бізнесу -  долучитися до програми професійного розвитку підприємців «Управління малим та середнім бізнесом: від стартапу до сталого розвитку».

 Програма передбачає розгляд питань, які будуть актуальними в період післявоєнного відновлення бізнесу в Україні. Це питання, пов’язані з отриманням інвестицій,  фінансової допомоги на відновлення бізнесу, антикорупційного комплаєнсу, впровадження стандартів та дотримання принципів ESG.

 Програма є відповіддю на виклик перед малими та середніми українськими підприємствами, що змушені шукати нові можливості для збереження власного бізнесу в умовах повномасштабної війни в Україні. Якщо ваш бізнес планує виходити на міжнародний ринок та залучати донорів або бути контрагентом міжнародних партнерів чи брати участь у державних тендерах з відновлення України – ви маєте можливість отримати нові знання та навички для запровадження належного корпоративного управління, практик комплаєнсу та ведення фінансового обліку у власних компаніях, щоб стати привабливими для ділових партнерів. 

 Вартість навчання за програмою становить 35 000 грн. Для власниць, директорок та менеджерок МСБ+* в Україні ПАКУ за підтримки ЄБРР та фінансування уряду Швеції в рамках Фонду сприяння малому бізнесу ЄБРР**, надає стипендію, яка компенсує 85% вартості навчання. Кількість стипендій обмежена.

 Учасниці, які пройшли відбір, оплачуватимуть тільки реєстраційний внесок у сумі 5 000 грн.

Інформація про програму та вимоги до учасниць: 

https://zahody.cgpa.com.ua/entrepreneurpr/#b17712

Реєстрація: https://forms.gle/FDLSQNVTSx6CC9RH6

Дедлайн реєстрації - 4 вересня 2023 року..

З питаннями ви можете звернутися зе телефонами:

+38 (044) 228-87-59

+38 (068) 228 87 59.

або email: [email protected]

*МСБ+: малий та середній бізнес із розширеними критеріями – від 10 до 500 працівників та річним оборотом до 50 млн євро, понад 50% компанії повинно належати громадянам України.

**Програма реалізується ПАКУ за підтримки ЄБРР та фінансування уряду Швеції у рамках Фонду сприяння малому бізнесу ЄБРР (інші донори: Ірландія, Італія, Корея, Люксембург, Норвегія, США, Швейцарія, Японія, та ТайваньБізнес – Фонд Технічного Співробітництва ЄБРР).

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.