bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

НДІ оголошує Конкурс заявок для отримання медіа субгранту в Запоріжжі, Одесі та Івано-Франківську
05.07.2023

У рамках діяльності з протидії дезінформації, Національний Демократичний Інститут (НДІ), оголошує конкурс заявок для отримання медіа субгранту та запрошує засоби масової інформації та ОГС, які мають релевантний досвід подавати заявки.

НДІ планує надати субгрант місцевому засобу масової інформації чи громадській організації в Запоріжжі, Одесі та Івано-Франківську які працюють або планують працювати у сфері  протидії дезінформації для створення медіа-продуктів для різних каналів комунікації та аудиторій (наприклад, радіопрограми, онлайн статті, інтернет-джерела новин, телебачення, месенджери, співпраця з регіональними медіа тощо), які будуть поширені в цих регіонах, а також по всій території України.

Метою такої діяльності є зменшення вразливості українців до російської дезінформації та пропагандистських наративів. Обрана організація матиме можливість співпрацювати з колегами з інших областей, а також працювати з організацією-ментором. Проект триватиме протягом 2023 - першої половини 2024 років.

Надсилайте пропозиції на електронну адресу [email protected] до 18 серпня 2023 року до 23:59 за київським часом.

 

Детальний опис та пакет документів

 

Контакти

Коментарі

Любов Рогатинська   366 днів тому   #  

Вельмишановні друзі! Дякуємо за актуальні підтримки - щедро сториць! Планували зробити масштабний грант з подальшим використанням матеріалів в судах Гааги. Ініціатор збереження другого Артеку, представник ЗМІ в Одесі разом з гром.організаціями України та ЄС продублює заявку з Берліну, де неочіковано багато перешкод. Зараз війна і передусім треба формувати мир, тож заради збереження життів формальності варто трансформувати. Адже навіть Старий континент перебуває під російськими стереотипами, тож спільних вдалих змін аж до глобальних! ))

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.