bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс субгрантів для підтримки дітей та їхніх родин
21.06.2023

Благодійна організація “Благодійний фонд “Світ майбутнього” оголошує конкурс субгрантів для підтримки дітей та їхніх родин у Чернівецькій, Тернопільській, Івано-Франківській та Закарпатській областях. Запрошуємо до участі в конкурсі громадські організацій та благодійні фонди, які потребують додаткової фінансової підтримки для надання гуманітарної допомоги та послуг внутрішньо переміщеним особам (ВПО), дітям та їхнім родинам, їхнім опікунам та близьким родичам, вагітним жінкам та молодим людей віком до 24 років.

Щоб отримати грант (грошові кошти), громадські організації та благодійні  мають подати заявку до 23:59, 26 червня 2023 р.

Територія поширення допомоги: Чернівецька, Тернопільська, Івано-Франківська та Закарпатська області.

Цільова аудиторія допомоги: ВПО, діти та їхні родини, їхні опікуни й близькі родичі, вагітні жінки та молоді люди віком до 24 років.

Розмір гранту (грошової допомоги): 185,000 грн., 370,000 грн. або 555,000 грн.

Терміни реалізації проєкту: від 3 до 6 місяців.

Технічні завдання проєкту:

  • •  Забезпечення доставки та розподілу засобів екстреної допомоги (гуманітарних товарів) серед цільової аудиторії. Наприклад, засобів особистої гігієни, підгузків та дитячих засоби гігієни, зарядних пристроїв, сім-карт та карт поповнення, бутильованої води, тощо.
  • •  Надання інформації та перенаправлення, надання тимчасового прихистку (житла), юридичних консультацій, першої психологічної допомоги, первинної медичної допомоги.
  • •  Надання транспорту для переміщення осіб, які є цільовою аудиторією цього проєкту, до місць тимчасового розміщення та проживання.

Якщо Ви зацікавлені в реалізації цього проєкту й маєте намір узяти участь у відборі, просимо надіслати документи від Вашої юридичної особи та заповнену анкету, наведену в додатку 1, не пізніше ніж 23:59 26 червня 2023 року на електронну адресу [email protected].

Додаткову інформацію можна отримати за номером +38 (093) 630 77 77.

Офіційний сайт Благодійної організації “Благодійний фонд “Світ Майбутнього” https://worldofuture.org/

Додаток 1: https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vRYJGhXsLWYfzlcWBCk8O2gVzWA3f6yCrcGR32gHc_Yp0mt6Tdu5nrUtBVCno3bgA/pub

Контакти

  • +38 (093) 630 77 77

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.