bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грант на закупівлю обладнання та матеріалів для мікробізнесу у м. Київ та Київській області
19.06.2023

Міжнародна гуманітарна організація Help — Hilfe zur Selbsthilfe реалізує проєкт «Надання послуг з невідкладної допомоги та захисту населенню, що постраждало в результаті війни в Україні». Один з компонентів проєкту — грантова підтримка мікробізнесу у м. Київ та Київській області. Проєкт планує підтримати 325 підприємств, які мають реалістичні та стійкі бізнес-ідеї для відновлення або розвитку своєї економічної діяльності. Грант включає грошову підтримку на закупівлю обладнання та матеріалів вартістю до 2 700 євро у національній валюті України та моніторинг підтримуваних мікробізнесів.

 

Для кого?

Подати заявку можуть підприємці з-поміж ВПО (за наявності довідки), які переїхали до Києва та Київської області, а також підприємці в Київській області, які постраждали від військової агресії. Підприємницька діяльність повинна бути зареєстрована саме в Київській області. 

 

Перевагу у відборі мають: 

•  Жінки підприємці, зокрема ті, які стали головою сім’ї у зв’язку з військовою службою чоловіка, його пораненням, перебуванням у полоні чи загибеллю; 

•  Домогосподарства з дітьми, літніми людьми та людьми з інвалідністю. 

Не приймаються заявки від бізнесів, діяльність яких передбачає перепродаж товарів та послуг. 

 

Вимоги до учасників

Підприємці, які пройшли процес двостороннього відбору та підписали грантовий контракт, повинні:

♦зареєструвати підприємницьку діяльність або мати уже зареєстрований ФОП, закупити обладнання та матеріали для ведення бізнесу,

♦сплачувати податки, а також зробити пост в соціальній мережі із хештегом #helpbusiness із своєю продукцією/послугою.

 

Як взяти участь?

Для участі у програмі необхідно завантажити та підписати заяву, згоду на обробку даних, додати паспорт, ІПН і додаткові супровідні документи, а також відповісти на всі питання в Google-формі.

 

Дедлайн подачі аплікаційної форми — 30 червня 2023 року.

Дізнатись більше інформації про програму можна за посиланням.

 

Довідково:

У 2021 році місія Help — Hilfe zur Selbsthilfe розпочала свою діяльність в Україні з основним фокусом на розвиток малого та середнього бізнесу в Донецькій та Луганській областях. Однак, з початком повномасштабного вторгнення, організація переключила свою увагу на надання невідкладної допомоги населенню, що постраждало від війни, по всій території України.

Джерело

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.