bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грант від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»: Надання послуг з домедичної допомоги за надзвичайних ситуацій
23.05.2023

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» шукає організацію для реалізації грантового проєкту, спрямованого на надання підтримки органам місцевого самоврядування територіальних громад – партнерок Проєкту – для посилення їх спроможності у наданні домедичної допомоги у сфері охорони здоров’я під час надзвичайних ситуацій.

Цей конкурс спрямований на залучення заявок від організацій громадянського суспільства, для реалізації активностей в громадах-партнерках Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Полтавській, Житомирській, Волинській, Рівненській, Одеській, Львівській, Закарпатській областях.

 

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» шукає організацію/установу, яка візьме на себе виконання таких функцій:

1) аналіз та оцінювання стану організації надання домедичної допомоги під час надзвичайних ситуацій в територіальних громадах;

2) підготовка рекомендацій для органів місцевого самоврядування щодо засад та заходів з організації надання домедичної допомоги в територіальних громадах;

3) надання підтримки щодо створення умов у сфері охорони здоров’я з надання домедичної допомоги під час надзвичайних ситуацій у пріоритетних громадських місцях;

4) створення належно обладнаних навчальних кабінетів для підготовки різних категорій працівників та населення;

5) навчання щодо реагування на надзвичайні ситуації, в тому числі надання домедичної допомоги.

 

Детальніше про грант читайте за посиланням.

У разі запитань щодо гранту, звертайтесь у письмовій формі до відділу грантів Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» на електронну адресу: [email protected] (у темі необхідно зазначити: Запитання щодо RFA-HOVERLA-012), до 7 червня 2023 року. Щоб отримувати новини щодо цих грантів,  заявники повинні зареєструватись за посиланнями.

7 червня 2023 о 15:00 року Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» проведe інформаційну сесію, присвячену цьому гранту, де потенційні заявники зможуть поставити запитання й отримати докладну інформацію про цей конкурс. Щоб взяти участь, зареєструйтеся за посиланням до 17:00 6 червня 2023 року.

Заявки на участь у грантах потрібно подати на адресу електронної пошти: [email protected] не пізніше 17:00 23 червня 2023 року.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.