bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гранти від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» на підвищення ефективності комунікацій ОМС
22.05.2023

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» шукає організації для реалізації грантових проєктів, спрямованих на підвищення ефективності комунікацій органів місцевого самоврядування через:

  • •  Навчання з ефективних комунікацій
  • •  Розроблення комунікаційних стратегій

Ці конкурси спрямовані на залучення заявок від організацій громадянського суспільства, для реалізації активностей в областях-партнерках Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» - Полтавській, Житомирській, Волинській, Рівненській, Одеській, Львівській, Закарпатській областях.

Навчання з ефективних комунікацій (RFA-HOVERLA-014). Цей конкурс має на меті удосконалити комунікацію органів місцевого самоврядування з громадянами, громадянським суспільством та бізнесом шляхом проведення тренінгів з комунікації. Детальніше про грант читайте за посиланням.

Розроблення комунікаційних стратегій (RFA-HOVERLA-013). Цей конкурс має на меті підтримати розробку та впровадження комунікаційних стратегій територіальних громад, щоб вони могли ефективно планувати комунікацію з цільовими аудиторіями. Підготовка комунікаційних стратегій та здобуття територіальними громадами знань про те, як планувати заходи у сфері комунікації, сприятиме розбудові більш прозорого та демократичного місцевого самоврядування. Детальніше про грант читайте за посиланням.

У разі запитань щодо цих грантів, звертайтесь у письмовій формі до відділу грантів Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» на електронну адресу: [email protected] (у темі необхідно зазначити: Запитання щодо RFA-HOVERLA-013 чи RFA-HOVERLA-014 відповідно), до 29 травня 2023 року.

Щоб отримувати новини щодо цих грантів, заявники повинні зареєструватись за посиланнями:

Заявки на участь у грантах потрібно подати на адресу електронної пошти: [email protected] не пізніше 17:00 5 червня 2023 року.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.