bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грант для консорціумів організацій з підтримки бізнесу від ПРООН Україна
20.05.2023

Програма розвитку ООН запрошує взяти участь у конкурсі грантів для підтримання стійкості організацій з підтримки бізнесу (ОПБ) та підвищення їхньої здатності до надання бізнес-послуг.
 
???? Програма реалізується в межах проєкту «Підтримання інклюзивного економічного розвитку в Україні шляхом поєднання експортної стратегії з регіональним розвитком і ЦСР». Його мета – просування сталого розвитку України, шляхом посилення здатності реагування державного й приватного сектору включно із національними та регіональними органами влади.
 
❓ Для кого цей конкурс? Для консорціумів організацій з підтримки бізнесу, що мають статус неприбуткової організації, та офіційно зареєстровані в Україні не пізніше січня 2021 року.
 
????️ Проєктні пропозиції можна подати до 5 червня 2023 року.
 
Більше про умови конкурсу – за посиланням ???? https://bit.ly/3pPpiX8
 
???? Конкурс реалізується ПРООН в Україні у співпраці з німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH через програму міжнародного співробітництва «ReACT4UA (Використання та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі) / EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП». Конкурс грантів став можливий за рахунок додаткового фінансування від уряду Німеччини. ????????

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.