bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на створення молодіжного центру у Волинській області від програми ПРОКАЧАЙ
18.04.2023

В рамках програми ПРОКАЧАЙ, що впроваджується ГО “Молодіжна Платформа” за організаційної підтримки Фонду Ганнса Зайделя в Україні та завдяки добровільним внескам німецької сторони на базі галереї “Ludorf”, оголошується конкурс створення та розвитку молодіжних центрів.

ГО “Молодіжна Платформа” з 2011 року стало займається розвитком молодіжних центрів, молодіжних рад та молодіжних працівників України. ПРОКАЧАЙ — це менторська програма для молодіжних центрів для розвитку їх спроможності та збільшення якісного впливу на молодь.

Мета конкурсу:
Розбудова молодіжної інфраструктури завдяки створенню та менторської підтримки двох молодіжних центрів (далі - МЦ) комунальної форми власності у малих громадах Волинської області протягом квітня-вересня 2023 року.

 

Вимоги до учасників конкурсу:

  • - Центр має бути уже створеним або громада має намір офіційно створити такий.

    Для діючих центрів мають бути надані документи що, підтверджують комунальну форму власності або частину структурного підрозділу органів місцевого самоврядування.

    Для ініціативних груп щодо створення центру має бути надано лист гарантію від громади, щодо готовності створити центр як комунальну установу (можлива частина комунальної установи) або інший структурний підрозділ органів місцевого самоврядування.

  • - Склад команди МЦ не менше трьох осіб віком від 16 до 35 років (1 особа із членів команди має бути штатним працівником МЦ).

  • - МЦ має розміщуватися і здійснювати свою діяльність на території однієї з територіальних громад Волинської області.

 

В рамках програми відібрані молодіжні центри:

  • - Пройдуть навчання команди працівників та волонтерів центру, 

  • - Отримають дизайн-сесії щодо облаштування МЦ,

  • - Отримають ресурсну підтримку на ремонт приміщення молодіжного центру, облаштування та закупівлю необхідного обладнання та техніки для реалізації молодіжних програм (можливий обсяг фінансування одного молодіжного центру становить орієнтовно 500 000 грн).

 

Для участі у конкурсі необхідно надіслати заповнену аплікаційну форму до 14 травня 2023 р. 23:59  на пошту [email protected], вказавши у темі листа Заявка ПРОКАЧАЙ_назва МЦ.

Аплікаційна форма: https://cutt.ly/17wf7zz.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.