bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ІІ набір у програму бізнес-підтримки молодіжних підприємств «18:35. Бізнес-підтримка»
14.04.2023

 
School of ME в межах програми Мріємо та діємо оголошує ІІ набір у програму бізнес-підтримки молодіжних підприємств “18:35. Бізнес-підтримка”. Ми шукаємо 15 молодіжних бізнесів (малих та середніх), яким ми допоможемо експертизою для розробки індивідуального плану відновлення й адаптації ведення бізнесу під час та після воєнних дій, а також фінансами для реалізації своїх бізнес-цілей. Коротше кажучи, є круті експерти(-ки) та інвестиції, шукаємо талановитих підприємців(-ниць) до 35 років (включно).
 
 
Час і тобі вдихнути нове життя у свій бізнес ????
Без зволікань подавайся, якщо…
✅ Ти підприємець-ця і маєш малий або середній бізнес у будь-якому регіоні України (окрім безпосередньої зони бойових дій);
✅ Щонайменше 50 % засновників твого бізнесу віком до 35 років та/або щонайменше 50 % керівництва підприємства (або ключового персоналу) віком до 35 років;
✅ Твій бізнес працює щонайменше рік і ти з командою можете долучитися онлайн до зустрічей з менторами та експертами;
✅ Перевага у відборі буде надаватися соціальним підприємствам та бізнесам, господарська діяльність яких сприяє задоволенню нагальних соціальних потреб українців (харчування, одяг, житло, послуги доставки, медичні та реабілітаційні послуги тощо).
 
Що буде?
???? Робота з експертами(-ками) Програми для проведення експертної оцінки конкретних потреб бізнесу та подальшої розробки бізнес-плану.
???? Експерти(-ки) допоможуть розробити деталізований бюджет грантової підтримки та опис діяльності для отримання матеріальної підтримки.
???? Допомога у зміні фокусу бізнесу та переорієнтації (якщо така потреба є), адаптації бізнесу до умов ведення діяльності під час та після війни
???? Доступ до фінансової допомоги та експертного супроводження для підтримки плану відновлення підприємства та реалізації бізнес-цілей. Кожен з відібраних учасників(-ць) конкурсу матиме можливість отримати близько $10 000 на розвиток та підтримку власного бізнесу (фінальний розмір фінансової допомоги буде визначатись індивідуально для кожного підприємства).
???? Бізнес-консультації та наставництво для забезпечення постійної підтримки молодіжних підприємств у реалізації їх плану відновлення та управління фінансуванням. За кожним підприємством буде закріплено ментора(-ку), що працюватиме з ним мінімум 1 сесію (1-1,5 години) на тиждень протягом 6 місяців.
 
Запрошені експерти(-ки) консультуватимуть кожен бізнес не менше 12 сесії (1-1,5 години кожна сесія) впродовж Програми. Наставницька/експертна підтримка охоплюватиме наступні теми (але перелік тем не є вичерпним):
→ фінансовий менеджмент
→ продажі та маркетинг
→ управління ризиками
→ вихід на ринок
→ логістика
→ система управління постачанням та доставкою запасів
→ загальне управління
→ комунікації, інновації та цифрові технології
→ розвиток бізнесу/організації та бізнес-стійкість
→ стратегічне планування, фінансування, тощо
???? Знайомство з іншими діючими фінансовими можливостями для підтримки бізнесу
 
 
Важливе:
Дедлайн заявки: 30 квітня 2023 до 23:59
Готові допомогти своїй справі вийти на новий рівень? Анкета на 20+ питань на сайті https://schoolofme.me/18-35-2
 
 
Програма “18:35. Бізнес-підтримка” втілюється в рамках програми “Мріємо та діємо”, що впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID Ukraine - USAID Україна) та виконується IREX in Ukraine у партнерстві з Making Cents International (MCI) та School of ME.

Контакти

  • https://schoolofme.me/18-35-2

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.