bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс мініпроєктів спрямованих на підтримку інтеграції ВПО у нові громади
17.01.2023

Громадська організація “ДІЙ-Краматорськ” оголошує перший тур конкурсів міні-проєктів, спрямованих на прийом та інтеграцію ВПО у громадах. Цей конкурс є гнучким інструментом для прийому, розміщення та інтеграції ВПО в життя приймаючих громад.

 

Мета конкурсу:

Створення у громадах умов для прийому ВПО та їх інтеграцію у нових громадах через створення умов для їх розміщення, саморозвитку, самозайнятості та залучення до прийняття рішень на місцевому рівні через інструменти локальної демократії.

 

Регіон реалізації проєкту:

Вся територія України за винятком Донецької, Луганської, Херсонської, Запорізької областей та Республіки Крим. Реалізація проєктів у громадах з населенням менше 10 000 осіб або з великою відносною кількістю ВПО є додатковою перевагою.

 

Хто може приймати участь:

-          Зареєстровані громадські організації зі статусом неприбутковості

-          Органи влади та місцевого самоврядування

-          Неформалізовані волонтерські об’єднання

 

Допустимі витрати:

-          Закупівля товарно-матеріальних цінностей, необхідних для реалізації проєкту (обладнання, меблі, канцелярські товари тощо)

-          Закупівля послуг відбувається у випадку аргументованої крайньої необхідності. Остаточне рішення приймає команда ГО “ДІЙ-Краматорськ” і це рішення є остаточним.

 

В рамках проєкту не фінансуються:

-          Виплата заробітної платні чи іншої винагороди команді, яка замається реалізацією проєкту

-          Надання гуманітарної чи іншої допомоги ВПО та іншим категоріям населення

-          Закупівля товарів та послуг для органів влади та місцевого самоврядування

-          Надання допомоги військовим чи іншим мілітаризованим формуванням.

 

Додаткові умови:

У разі якщо проєкт передбачає тривале використання приміщень, до проєктної заявки слід додати документ, який підтверджує право користування зазначеним приміщенням до кінця 2023 року (виписку з реєстру права власності, укладений договір користування приміщенням, лист від власника приміщення про готовність безоплатного надання приміщення для реалізації проєкту, тощо). Участь у конкурсі не вимагає наявність у отримувача рахунку – всі закупівлі здійснює ГО ”ДІЙ-Краматорськ”.

 

Розмір гранту та умови фінансування:

На першому етапі планується профінансувати 5 проєктів. Вартість кожного не має перевищувати 38 000 гривень.

 

Як подати заявку на участь в конкурсі:

Форму заявки та бюджет (завантажити форми можна за посиланням - http://surl.li/elbgu) надіслати на електронну адресу [email protected] з темою “Конкурс _ громада реалізації проєкту”. Граничний термін подачі проєктів – 29 січня 2023 року. Перелік переможців буде оприлюднено на початку лютого 2023 року. Запитання щодо умов участі та інших технічних питань можна ставити на зазначену електронну адресу.

Рішення про підтримку проєкту приймають експерти ГО “ДІЙ-Краматорськ”. Результати конкурсу не коментуються й не можуть бути змінені. Організатори залишають за собою право звертатися до авторів проєктів за додатковою інформацією.

 

Конкурс проєктів відбувається за фінансової підтримки чеської організації People in Need, у рамках ініціативи SOS Ukraine. Зміст публікації не обов’язково збігається з їхньою позицією

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.