bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс концепцій на створення та розвиток громадських центрів правосуддя в Україні
20.12.2022

Програма USAID «Справедливість для всіх» оголошує про початок прийому концепцій грантових проєктів, спрямованих на створення та розвиток громадських центрів правосуддя в Україні. Метою цієї діяльності є підвищення якості та доступності в секторі юстиції орієнтованих на потреби людей послуг задля розширення шляхів у задоволенні їх правових потреб і досягненні справедливості.

Планується надати від 5 до 10 грантів. Очікується, що сума кожного гранту становитиме до 5 000 000 грн. Остаточна сума кожного гранту залежатиме від специфіки грантового проєкту і результатів переговорів з грантоодержувачем. Тривалість впровадження грантових проєктів за даною програмою не може перевищувати 12 місяців. Надання грантів в рамках грантової програми планується почати з 1 квітня 2023 р.

Концепції грантових проєктів і супровідні документи надсилаються в електронній формі за адресою електронної пошти grants@j4a.org.ua із зазначенням коду грантового конкурсу № 01-J4A-12-2022. Документи приймаються до 20 січня 2023 р.

Детальну інформацію про грантовий конкурс, форму концепції грантового проєкту та формуляри супровідних документів можна завантажити нижче (Увага: Додатки оновлено)

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.