bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю послуг з сервісу та валідації шаф біологічної безпеки
14.12.2022

РАТН, Організатор Тендеру, впроваджує в Україні Проект «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні» («Support TB Control Efforts in Ukraine»)  за кошти Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) з метою зниження тягаря ТБ в Україні шляхом профілактики, раннього виявлення захворювання і належного лікування хворих на ТБ, ЛС-ТБ і ко-інфекції ТБ/ВІЛ.

В рамках Проекту передбачається закупівля послуг з сервісу та валідації (кваліфікації) шаф біологічної безпеки у лабораторіях протитуберкульозних закладів за безготівковим розрахунком.

РАТН оголошує конкурс на відбір компанії, яка постачатиме послугу з сервісу та валідації (кваліфікації) шаф біологічної безпеки у лабораторіях протитуберкульозних закладів за безготівковим розрахунком, вказану у Технічному завданні, і цим запрошує Вас надати цінові пропозиції. Докладніший опис приводиться в Технічному завданні, що додається.

За результатами тендеру буде відібрано компанію, яка отримає право на укладення договору на постачання вказаної послуги з сервісу та валідації (кваліфікації) шаф біологічної безпеки у лабораторіях протитуберкульозних закладів.

До розгляду будуть прийматися лише ті пропозиції, які відповідатимуть усім вимогам, вказаним в тендерній документації.

Кінцевий термін подання документів – 28 грудня 2022 року 16:00 за місцевим часом. Пропозиції, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються. 

Кандидата-переможця конкурсу буде обрано на засіданні комісії, яке, як очікується, відбудеться не пізніше 6 січня 2023 року.Оприлюднення інформації щодо переможця відбудеться протягом 5 (п’яти) робочих днів після офіційного затвердження конкурсною комісією. Закупівля буде здійсненна після узгодження з донором.

Бажаємо Вам успіху!

Олена Іванова 

[email protected]

+38050 982 82 12

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.