bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грантова програма Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» - прийом заявок відкрито
13.12.2022

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» зацікавлений отримати від потенційних партнерів концепції, які сприятимуть реалізації трьох цілей Проєкту:

  1. Підтримка вдосконалення законодавчого поля й запровадження нового законодавства для удосконалення місцевого самоврядування відповідно до європейських стандартів.
  2. Захист інтересів органів місцевого самоврядування, зокрема в бюджетному процесі та секторальній децентралізації.
  3. Використання інструментів залучення громадськості для розвитку місцевої демократії.

Географічний фокус цього оголошення – Львівська, Полтавська, Волинська, Житомирська, Одеська, Закарпатська та Рівненська області.

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» передбачає надання від 16 до 25 грантів для фінансування успішних заявок, поданих у відповідь на цей запит. Тривалість реалізації гранту може становити 6-12 місяців.

Концепції можна надсилати будь-коли протягом року – Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» щомісячно проводитиме засідання комітету з експертної оцінки концепцій, отриманих за попередній місяць. Перший дедлайн подання концепцій (1-й раунд оцінювання): 1 листопада 2022 року.

Після першого дедлайну у листопаді, оцінка заявок, отриманих в рамках цього оголошення, буде відбуватися щомісячно після 1-ого числа кожного місяця на засіданні комітету з експертної оцінки заявок, на якому будуть розглянуті всі концепції, отримані протягом попереднього місяця.

Остаточний строк подання концепцій і дата закриття оголошення (Остаточний раунд оцінювання, якщо залишаються кошти у межах цього оголошення): 30 вересня 2023 року.

Кожного місяця у 2023 році, поки це оголошення активне, екперти Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» проводитимуть онлайн інфосесії, присвячені цьому оголошенню, де потенційні заявники зможуть поставити запитання та отримати детальну інформацію про це оголошення. Дати найближчих інфосесій:

  • •  21 лютого
  • •  23 травня
  • •  15 серпня

Для участі та отримання оновлень щодо інфосесій, будь ласка, зареєструйтеся за ПОСИЛАННЯМ.

Деталі оголошення за ПОСИЛАННЯМ.

Надсилайте ваші концепції на пошту [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.