bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс мікро-проєктів «Партисипація у громаді»
05.12.2022

Конкурс мікро-проєктів «Партисипація у громаді»

ГО ВІ “Станція Харків” за підтримки NED оголошує конкурс мікро-проєктів “Партисипація у громаді”. Цей конкурс надасть можливість активістам з територіальних громад сходу України реалізувати власні проєкти, направлені на посилення демократії участі в їхніх громадах. Мікро-проекти повинні бути спрямованими на запровадження, вдосконалення чи оцінку інструментів залучення громадськості до прийняття управлінських рішень в територіальних громадах сходу України.

Мета конкурсу: поширення технологій партисипативної демократії в територіальних громадах сходу України шляхом реалізації громадськими активістами регіону власних мікро-проєктів.

До конкурсу приймаються три типи проєктів (слід обрати один тип):

  • •  аналітичний - місцева громадська організація проведе оцінку ступеня поширення інструментів партисипативної демократії в територіальних громадах свого району/регіону;

  • •  практичний - місцева громадська організація перевірить дієвість наявних в громаді інструментів партисипативної демократії шляхом використання одного з них;

  • •  інструментальний - місцева громадська організація забезпечить впровадження відсутньої процедури партисипативної демократії в органі місцевого самоврядування конкретної територіальної громади.

Географія проєкту: До участі у конкурсі запрошуються громадські організації, зареєстровані в Донецькій, Луганській, Полтавській та Сумській областях (включно із ГО, які евакуювалися до інших регіонів після початку війни в 2014 р.)

Термін реалізації проєктів не має перевищувати 3 місяці (включно із поданням фінальних описових та фінансових звітів). Проєкти мають бути реалізовані у період з 10 січня 2023 року до 10 квітня 2023 року.

Розмір міні-гранту: у середньому - 50 000 грн., але не може перевищувати 54 000 грн.

Кінцевий термін прийому заявок: 25 грудня 2022 року 23:59.

Пакет документів, необхідних для подачі:

  1. Заповнена коротка форма за посиланням https://forms.gle/L7BPY6y6eAdens2H8

  2. Опис проєкту (форма тут, в форматі Word з такою назвою “коротка назва_організації_мінігрант_NED”, не більше 3-х стрінок 12 тегелем шрифта)

  3. Бюджет проєкту (форма тут, у форматі Excel з такою назвою “коротка назва_організації_бюджет_NED”)

 

Вимоги до заявки:

  • •  Проєктні заявки з додатками подаються в електронному вигляді: форма заповнюється онлайн, опис проєкту та бюджет завантажуються у кінці форми. Максимальний розмір файлів 1 Мб

  • •  Програма не надає грантів політичним партіям, державним чи муніципальним установам та афілійованим з ними організаціям.


Про результати конкурсу буде повідомлено на офіційній сторінці у Facebook та сайтіГО ВІ “Станція Харків” до 30 грудня 2022 року.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.