bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інтеграція ВПО: конкурс грантів для жіночих/феміністичних організацій
24.11.2022

Передбачається, що за підтримки проєкту «Голос жінок і лідерство – Україна» будуть реалізовані ініціативи, спрямовані на попередження конфліктів та примирення,  налагодження порозуміння і співпраці між ВПО та приймаючими громадами, кращу інтеграцію ВПО у громади та посилення участі жінок у процесах примирення на місцевому рівні, в тому числі через підтримку підготовки та втілення солідарних ініціатив ВПО та місцевих громад, інноваційних та креативних заходів щодо порозуміння та інтеграції ВПО, створення умов для реалізації потенціалу ВПО, зокрема жінок, як ресурсу для розвитку громади. Тематика проєктів та формати роботи не обмежуються.

Інновації та використання сучасних технологій: де це доречно, проєкт має передбачати використання сучасних технологій та інноваційних інструментів для досягнення бажаного впливу.

Кінцевий термін подання пропозицій: 30 грудня 2022 року

Тривалість проєкту: до 12 місяців.

Сума гранту:  до 20 000 канадських доларів (за курсом НБУ)

Участь у конкурсі можуть брати: жіночі/феміністичні правозахисні організації з усіх регіонів України, які мають чітку спрямованість (відповідно до статуту) на захист прав жінок та просування гендерної рівності, а також не пов’язані з державними установами та політичними партіями. Передбачається, що організація-заявниця, яка бере на себе відповідальність за адміністрування гранту, має досвід роботи не менше двох років.

Професійні асоціації жінок не вважаються жіночими організаціями, якщо вони не доведуть, що дотримуються феміністичних принципів та, окрім надання послуг жінкам, розширюють їхні права.

Критерій оцінки Максимальний показник
Відповідність проєкту пріоритетам конкурсу  20
Ефективність запропонованого підходу 20
Дотримання феміністичних принципів та цінностей 20
Чітко визначені результати проєкту та заходи для відстеження прогресу 15
Здатність досягти запропонованих результатів, що базується на попередньому досвіді та наявних організаційних та людських ресурсах організації (офіс, персонал, організаційні політики та процедури) 15
Можливість забезпечити належний рівень фінансового менеджменту та звітності 10
Всього 100

В рамках конкурсу не підтримуватимуться: надання заохочень державним службовцям; підтримка політичних партій; ініціативи, спрямовані на підтримку професійних асоціацій жінок (такі як підприємниці, вчительки) і не є феміністичними; ініціативи, що шкодять навколишньому середовищу.

Допустимі витрати: організаційна підтримка, включаючи оплату персоналу і відрядження.

Недопустимі витрати: будівництво, придбання обладнання/активів на суму понад 1 000 канадських доларів.

Процедура подачі заявок:

Для участі у конкурсі зацікавленим організаціям необхідно:

♦  Зареєструватись в онлайн системі подання проєктів Українського Жіночого Фонду за посиланням: https://uwf.org.ua/grantees/. Якщо Ви вже реєструвались у базі раніше – використайте для подачі аплікаційної форми ідентифікатор організації, який надійшов після реєстрації на вказану Вами електронну адресу. Якщо Ви з якихось причин не можете зареєструватись, або при спробі реєстрації система видає повідомлення про те, що організація з таким ЄДРПОУ уже існує – зверніться до грантової менеджерки УЖФ за адресою [email protected]

♦  Заповнити онлайн-аплікаційну форму на цій сторінці до 30 грудня 2022 року.

УЖФ підтвердить реєстрацію заявки електронним листом.

Усі заявки будуть розглянуті Експертною Комісією.

УЖФ залишає за собою право:

♦  продовжити конкурс та/або рекомендувати перегляд заявок, базуючись на результатах оцінки;

♦  робити запити щодо додаткової інформації від апліканток/ів для належного розгляду заявки;

♦  не повідомляти про причини відхилення.

Запитання: будь ласка, надсилайте запитання на електронну скриньку [email protected] із зазначенням назви конкурсу («Гранти для розвитку співпраці ВПО та громад») до 29 грудня 2022 року

Про проєкт:

«Голос жінок і лідерство – Україна» – це п’ятирічний проєкт у рамках програми Global Affairs Canada’s Women’s Voice and Leadership. Проєкт підтримує жіночі правозахисні організації, активісток та платформи взаємодії для досягнення їхніх інституційних, програмних та адвокаційних цілей задля забезпечення прав жінок та дівчат і просування гендерної рівності в Україні.

Якщо ви представляєте українську жіночу/феміністичну організацію і маєте інноваційні ідеї для примирення, налагодження порозуміння і співпраці між ВПО та приймаючими громадами, кращої інтеграції ВПО у громади та посилення участі жінок у процесах примирення на місцевому рівні, цей грантовий конкурс – для вас.

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці Уряду Канади в межах проєкту «Голос жінок і лідерство – Україна», що впроваджується Українським Жіночим Фондом (УЖФ). Відповідальність за зміст інформації несе УЖФ. Інформація, що представлена у публікації, не завжди відображає погляди Уряду Канади.

#ГолосЖінок

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.