bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грант: Аналіз доступності, чутливості до конфліктів та перспектив розвитку соціальних послуг
17.11.2022

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» працює для забезпечення дедалі більшої інституціоналізації та ефективності системи місцевого самоврядування в Україні, самодостатнішого регіонального управління і можливості для громадян відігравати дедалі впливовішу роль у процесах місцевого самоврядування.

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» шукає організацію для аналізу доступності, чутливості до конфліктів та перспектив розвитку міжмуніципальних соціальних послуг у громадах партнерках Проєкту.

Метою гранту є дослідження і підготовка конкретних планів дій після вивчення доступності соціальних послуг з розумінням можливостей і бюджетів для їх реалізації, дослідження поточного стану послуг та збір даних щодо конкретних потреб громад у цій сфері для підготовки планів трансформації цієї системи та створення якісних послуг, а також оцінювання їх надання на предмет чутливості до конфліктів.

Реалізація цієї грантової діяльності на території 65 громад-партнерів Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» дозволить провести оцінювання сталості послуг у кожній громаді, а також знань та навичок співробітників органів місцевого самоврядування та надавачів послуг. Очікується, що грантоотримувач проведе якісне дослідження та оцінювання стану надання соціальних послуг у 65 громадах-партнерах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», а також проаналізує стан задоволення цими послугами з боку їх отримувачів/громадян та визначити потреби громадян.

Детальніше про грант читайте за посиланням.

Заявки потрібно подати на адресу електронної пошти: [email protected] не пізніше 17:00 19 грудня 2022 року.

У разі запитань щодо цього гранту, звертайтесь у письмовій формі до відділу грантів Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» на електронну адресу: [email protected] (у тему необхідно зазначити: Запитання щодо RFA-HOVERLA-009), не пізніше ніж 17:00 6 грудня 2022 року. Щоб отримувати новини щодо цього гранту,  заявники повинні зареєструватись за посиланням.

6 грудня 2022 р. о 15:00 експерти Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» проведуть онлайн-презентацію, присвячену цьому гранту, де потенційні заявники зможуть поставити запитання й отримати докладну інформацію. Для участі реєструйтеся за цим посиланням.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.