bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грант від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»: Децентралізація: законодавчий порядок денний. Форум
22.09.2022

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» шукає організацію, яка візьме на себе роль організатора у підготовці та проведенні/модеруванні щорічних форумів щодо формування порядку денного у сфері децентралізації.

Потенційний партнер відповідатиме за організацію заходу і трансляцію, документуватиме й розповсюджуватиме інформацію про піврічний Форум на тему «Децентралізація: законодавчий порядок денний», а також сприятиме обміну думок із зацікавленими сторонами, зокрема асоціаціями ОМС, міністерствами; представлятиме висновки заходу Комітету Верховної Ради з питань місцевого самоврядування, а також відповідним міністерствам, зокрема Міністерству розвитку громад і територій (за потреби й іншим). Ці події відбуватимуться двічі на рік напередодні весняної та осінньої сесій паралменту.

Заявки потрібно надсилати на адресу електронної пошти: [email protected] не пізніше 17:00 6 жовтня 2022 року.

Запитання щодо цього гранту потрібно надсилати в письмовій формі на електронну адресу: [email protected], вказавши у темі листа: Запитання щодо RFA-HOVERLA-007, не пізніше ніж 17:00 3 жовтня 2022 року.

3 жовтня 2022 р. о 15:00 експерти Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» проведуть онлайн інформаційну сесію щодо цього гранту, де потенційні заявники зможуть поставити запитання й отримати докладну інформацію про подачу заявок. Для участі у інформаційній сесії, будь ласка, зареєструйтеся за цим посиланням до 17:00 30 вересня 2022 р.

Деталі гранту доступні за посиланням.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.