bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грантовий конкурс на підтримку партнерських проєктів від Zagoriy Foundation
19.09.2022

Zagoriy Foundation оголошує новий грантовий конкурс «Сприяння партнерству та співпраці у благодійному секторі», який направлений на підтримку партнерських проєктів в некомерційному секторі для ефективної роботи та успішного розвитку.

Онлайн-опитування Zagoriy Foundation «Потреби та робота НУО у часи війни» виявило, що понад 85% організацій розглядають можливість партнерств. Проте на сьогодні багато організацій продовжують працювати самотужки.

Ми віримо, що об’єднання та співпраця можуть підсилити організації, дати їм потужний ресурс для розвитку та ефективної роботи.

Мета конкурсу — поширення практики співробітництва між неприбутковими організаціями для підсилення ресурсів у секторі, досягнення кращих результатів та подолання наслідків війни.

Тематики:

     •   локальне партнерство (співпраця організацій, які мають фокус діяльності в населених пунктах чи регіонах, спільних для усіх організацій-партнерів);

     •   міжрегіональне партнерство (об’єднання організацій, чия повсякденна діяльність сфокусована на різних населених пунктах та регіонах).

Партнерство може бути організовано між двома або трьома неприбутковими організаціями різного масштабу (всеукраїнські, регіональні, локальні) та розміру команд. Також партнерство може бути між неприбутковою організацією та волонтерською ініціативою.

Партнерство може полягати у:

     •   плануванні та запуску спільного проєкту;

     •   продовженні поточного спільного проєкту;

     •   створенні спільних центрів, хабів та інших органів для спільної координації діяльності;

     •   організації заходів/проєктів, спрямованих на обмін досвідом та ідеями у певній сфері або об’єднанні ресурсів для підвищення інституційної спроможності (обмін працівниками, нетворкінг, консультаційні серії, надання матеріальних ресурсів — офіс, програми, та ін.);

     •   проведенні спільних інформаційних кампаній;

     •   проведенні спільних фандрейзингових кампаній тощо.

Вказані варіанти партнерства не є вичерпними. Грантова заявка може пропонувати власні шляхи впровадження партнерського проєкту.

Співпраця має сприяти (одній або кільком цілям):

     •   Розширенню регіонів для надання допомоги, збільшенню кількості бенефіціарів, які отримують допомогу;

     •   Ефективному розв’язанню соціальної проблеми завдяки впровадженню нових методів роботи, обміну досвідом, знаннями та ресурсами;

     •   Розвитку та популяризації певного напряму благодійної допомоги: більше людей знають про проблему і долучаються до її розв’язання, залучення більшого кола волонтерів;

     •   Підвищення інституційної спроможності та професійності команд кожної з організації-партнера.

 

Грантовий конкурс впроваджується за фінансової підтримки Global Giving.

Розмір гранту — до 500 000 грн.

Прийом заявок:  від 12 вересня до 3 жовтня 2022 року до 23:59 включно.  

Оголошення результатів — 27 жовтня 2022 року.

Детальніше про конкурс — за посиланням.

Подати заявку на грантовий конкурс

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.