bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

До завершення прийому заявок залишаються лічені дні! Встигніть подати свою подію на Meet and Code
29.08.2022

Ресурсний центр ГУРТ оголошує фінальну хвилю збору заявок від українських ОГС на проведення цифрових подій для дітей і молоді України. В рамках ініціативи Meet and Code, яка проводиться одночасно у 21 країні нашого континенту і присвячується Європейському тижню кодування, українські громадські і благодійні організації, фонди та асоціації мають можливість отримати фінансування у розмірі 15 000 грн на проведення своїх заходів, метою яких є поширення цифрових знань і навичок у цікавий та захоплюючий спосіб — хакатонів, IT -марафонів, -квестів та -вікендів, шкільних майстер-класів, вебінарів і тренінгів. 

Якщо у вас є бажання і наснага, але немає достатньо впевненості для участі у конкурсі на проведення події, ми рекомендуємо отримати більше інформації за трьома кліками: 

  1. Історія успіху фіналісток європейської нагороди Meet and Code Award 2021. Дівчата  з Черкащини організували вебінар з ракетомоделювання “Girls Rocket Challenge” для підлітків і молоді. 
  2. Умови участі у конкурсі подій Meet and Code. Формуйте ідею події у відповідності з критеріями відбору та метою ініціативи Meet and Code. 
  3. Часті запитання від наших конкурсантів допоможуть остаточно визначитись і правильно подати заявку. 

 

Не пропустіть можливість бути у вирі цифрових подій, що проводитимуться по всій Європі: подавайте свою ідею заходу з програмування, кодування, ознайомлення дітлахів зі світом робототехніки чи ракетобудування до 14 вересня на сайті Meet and Code.  

 

 ***

Ініціатива Meet and Code реалізовується організаціями SAP, Haus des Stiftens gGmbH, TechSoup Europe спільно з  мережевими партнерами в різних країнах. Ресурсний центр ГУРТ є мережевим партнером в Україні, TechSoup Україна

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.