bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма USAID «Справедливість для всіх» запрошує до участі в річній грантовій програмі
25.08.2022

Програма USAID «Справедливість для всіх» оголошує про початок прийому концепцій грантових проєктів, спрямованих на зміцнення системи юстиції та її послуг, а також  залучення  громадянського суспільства до розробки дієвих рішень правових проблем і задоволення потреб українців у справедливості.

Програма USAID «Справедливість для всіх» скеровує цю грантову програму на досягнення наступних цілей:

(1)    сприяння ОГС у виконанні програм, що спрямовані на зміцнення незалежності, підзвітності та дієвості системи юстиції ті її установ;

(2)    посилення ролі ОГС у покращенні доступу до послуг системи юстиції та якості цих послуг відповідно до потреб людей, а також урізноманітненні шляхів до справедливості;

(3)    посилення  спроможності ОГС щодо сприяння  підзвітніості системи юстиції  та її послуг, а також щодо зростання суспільного запиту на успішне завершення судової реформи.

Планується надати до 15 грантів на загальну суму приблизно 20 000 000 грн.  Очікується, що сума кожного гранту становитиме від 500 000 грн. до 6 000 000 грн. Остаточна сума кожного гранту залежатиме від специфіки грантового проєкту і результатів переговорів з грантоодержувачем і може бути більшою чи меншою за вказаний інтервал значень. Тривалість впровадження грантових проєктів за даною програмою не може перевищувати 12 місяців. Надання грантів в рамках грантової програми планується почати з 15 вересня 2022 р.

Концепції грантових проєктів і супровідні документи надсилаються в електронній формі за адресою електронної пошти grants@j4a.org.ua із зазначенням коду Річної грантової програми № APS-J4A-08-22. Документи приймаються до 28 вересня 2023 р. або до вичерпання усіх коштів Річної грантової програми.

Детальну інформацію про Річну грантову програму, форму концепції грантового проєкту та формуляри супровідних документів можна завантажити нижче.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.