bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Nova Ukraine надає 200 стипендій для безкоштовного навчання затребуваній IT спеціальності
13.07.2022

Найкраща освіта — кожному! Nova Ukraine підтримує стипендіями українців, що постраждали від російської агресії.

Благодійний фонд виділяє 200 грантів, що покривають 100% вартості Premium пакету курсу «Front-end розробка» на Prometheus+. Навчання розпочнеться вже 8 серпня і триватиме 3 місяці.

 

Навчальна програма побудована навколо знань та навичок, які потрібні, щоб знайти першу роботу в одній з найзатребуваніших спеціальностей в IT. На слухачів чекають 20 годин відеолекцій, 50 практичних завдань, курсова робота та постійна чат-підтримка викладача. Лекторка курсу — Світлана Сікора, досвідчена викладачка, senior front-end developer компанії N-iX, яка брала участь у розробці застосунків для компаній Honda, Toyota і Ryanair. Детальніше про курс можете дізнатися тут: https://prometheus.org.ua/prometheus-plus/front-end


Іван Примаченко, співзасновник Prometheus: «IT — єдина українська галузь, що зросла за результатами першого півріччя 2022 року. Цей анонс є першим кроком великого проєкту Prometheus та наших партнерів, що ставить за мету допомогти 50 000 українців отримати роботу в IT і пришвидшити відновлення економіки під час війни».

Нік Білогорський, співголова ради директорів Nova Ukraine: «Як організація, заснована в Кремнієвій долині, ми розуміємо важливість IT навичок і позитивний вплив, який більша кількість IT фахівців справить на економіку України. Для нас честь стати партнерами Prometheus в цьому проєкті. Ми плануємо і далі підтримувати народ України».

 

На стипендію можуть претендувати:

- українці, які виїхали з тимчасово окупованих територій і були зареєстровані там станом на 24.02.2022;

- українці, що отримали статус внутрішньо переміщеної особи чи право тимчасового захисту за кордоном України після 24.02.2022;

- військовослужбовці, які беруть участь в російсько-українській війні чи були учасниками АТО/ООС/російсько-української війни, а також члени їхніх сімей (батьки, дружина/чоловік, діти).


Якщо ви постраждали від війни, але не входите до вказаних категорій, також можете подати заявку: ви будете зараховані за наявності вільних місць.


Необхідною умовою для участі у стипендіальній програмі є наявність сертифіката про успішне завершення безкоштовного курсу «Основи Web UI розробки 2022» (постійно відкритий для слухачів і розрахований на два тижні навчання) або будь-якого іншого курсу, що надає базові навички HTML/CSS/JavaScript. Ці знання — фундамент для успішного навчання на курсі «Front-end розробка».

Для реєстрації у стипендіальній програмі необхідно до 2 серпня 2022 р. включно заповнити форму https://forms.gle/rTPEkJRTic77YGa37 

 

Претенденти, які отримають стипендію, будуть сповіщені про це електронною поштою, що була вказана при реєстрації, до 4 серпня.

 

Nova Ukraine — це український благодійний фонд в США, який сприяє всебічному розвитку України з 2014 року. Об’єднання організовує збір гуманітарної допомоги для постраждалих під час війни, підтримує освітні проєкти, культурні заходи та допомагає зміцненню громадянського суспільства в Україні.

Prometheus — найбільша освітня онлайн-платформа в Україні з понад 250 масовими відкритими онлайн-курсами і 1 800 000 студентів. На сайті представлені онлайн-курси з IT, підприємництва, англійської мови, особистого розвитку, підготовки до ЗНО і підвищення кваліфікації для вчителів та лікарів.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.