bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс малих грантів для молоді з Миколаєва
06.10.2010

Фонд розвитку міста Миколаєва (ФРММ відомий миколаївцям багаторічними традиціями соціального інвестування. Вже два роки при ФРММ діє програма «Молодіжний банк», завдання якого підтримувати ініцатіви молоді за рішенням міських проблем.

Програма «Банк молодіжних ініціатив» працює за підтримки міського управління у справах сім’ї, дітей та молоді, а одним із стабільних соціальних інвесторів конкурсів «Молодіжного банку» є В.Д. Чайка. За два роки Молодіжний банк за підтримки мастних і зарубіжних фінансових донорів допоміг реалізувати десятки молодіжних проектів, спрямованих на творчий розвиток, патріотичне виховання, вирішення проблем благоустрою, розвиток молодіжного спорту, озеленення і т.д. Банк зумів залучити до соціальних інвестицій і самих представників міської громади - підприємців, чиновників, меценатів. І ось з метою розвитку у студентської та учнівської молоді громадянської самосвідомості та міського патріотизму

Молодіжний банк оголосив черговий конкурс міні-грантів «Твоя ініціатива» - вже другий в нинішньому році. Нинішній конкурс фінансується за рахунок особистих коштів міського голови Володимира Чайки, депутата міськради, голови правління ФРГН Михайла Золотухіна, а також департаменту ЖКГ Миколаївського міськвиконкому. Презентація конкурсу відбулася в сесійній залі Миколаївської міської ради.

Грантери Молодіжного банку презентували свої проекти, що реалізовані в рамках попереднього конкурсу «Твоя ініціатива-2010», який пройшов у першому півріччі. Особливо запам’ятовується виступ танцювального колективу «Аліски» - партнерів проекту МОГО «Скаути Миколаєва». За словами голови правління ФРММ Михайла Золотухіна, новий конкурс буде масштабніше попередніх. Участь у ньому зможе взяти більшу кількість громадських організацій та ініціативних груп.

Переможці конкурсу, яким нададуть міні-гранти сумою до 4 тис. грн., Будуть оголошені вже 21 жовтня. На розгляд конкурсної комісії приймаються добровольчі соціальні проекти молоді Миколаєва, спрямовані на допомогу дітям, молоді, інвалідам, пенсіонерам та іншим категоріям громадян, націлені на вирішення проблем мешканців міста Миколаєва в галузі культури, спорту, дозвілля, соціального і правового захисту, що сприяють вирішенню проблем локальних територій (збереження дитячих майданчиків, благоустрій та озеленення територій, підтримка творчості різних категорій громадян).

Родзинка конкурсу в тому, що на цей раз приймаються до розгляду і проекти, пов’язані з впровадженням технологій електронного урядування в освітніх установах.

До участі в конкурсі запрошуються неприбуткові неурядові організації, в тому числі легалізовані шляхом повідомлення і громадяни, які представляють ініціативні молодіжні групи. Авторами і виконавцями проектів повинні бути молоді люди у віці від 14 до 35 років.

Термін реалізації проектів складає до 3 місяців, кінцевий термін подачі заявок - 11 жовтня 2010 року.

Контактна інформація

Дізнатися подробиці оформлення проектів та отримати аплікаційні форми можна в офісі Фонду розвитку міста Миколаєва в робочі дні з 10.00 до 17.00 за адресою: вул. Севастопольська 15 / 3, тел (0512) 47-38-79, 47-34-79, e-mail: [email protected] http://www.frgn.mk.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=90:-2010&catid=35:smallgrants&Itemid=56, Станіслав Козлов.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.