bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс стипендій на короткострокові навчальні курси для ветеранів/нок та членів їх сімей
30.06.2022

Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX оголошує другий раунд конкурсу стипендій на короткострокові навчальні програми/курси у розмірі 500$. Ми продовжуємо надавати фінансову підтримку для ветеранів/нок, а також членів їх сімей, для їх професійного розвитку та успішного працевлаштування.
 
Одним із основних напрямків діяльності Програми реінтеграції ветеранів IREX є саме освітній, адже ми прагнемо підтримати професійний розвиток наших захисників та захисниць. В межах цього напрямку у 2021 році відбувся перший етап надання навчальних стипендій, що допомогло 30 ветеранам/нкам опанувати критично важливі для них професійні навички та сприяло їх працевлаштуванню.
 
???? Старт другого етапу конкурсу мав відбутися 28 лютого 2022 року, але через початок повномасштабного вторгнення росії в Україну, команда IREX змушена була призупинити навчальні активності та зосередитися на забезпечені найбільш нагальних потреб українців.
 
☝️ Однак, незважаючи на активний перебіг повномасштабного вторгнення, ми вирішили продовжити реалізацію освітнього напрямку нашої програми. Ми переконані, що освіта важлива завжди, а особливо під час війни.
Обраний формат короткострокових курсів, а також запланований в подальшому третій раунд конкурсу допоможуть ветеранам/нкам спланувати свій навчальний процес та отримати необхідні знання.
 
???? Всі деталі конкурсу за лінком: http://surl.li/chvxy
 
???? Реєстраційна форма тут: https://forms.office.com/r/c7J9f55b9X
 
???? Дедлайн: 17 липня, 23:59.
 
???? Етапи конкурсу: оцінювання аплікаційних форм учасників/ць та короткі інтерв’ю з відібраними кандидатами.
 
 
Дякуємо нашим захисникам та захисницям та бажаємо успіху в проходженні конкурсу!
 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.